Sydamerika

Då var det snart dags igen, om 18 dagar har förhoppningvis jag och Madde lyckats pressa ner vår packning i ryggorna (som jag förövrigt inte köpt ännu) sagt hejdå till alla nära och kära och tagit oss till Arlanda. För då flyger vi nämligen till Brasilien!! Kändes så deffenitivt och nära när jag sade upp mig för några dagar sedan.

Det enda vi vet säkert är att vi åker dit den 2.a feb och flyger från Peru till LA den 18 mars. Där möter Nea Pea, Elin, Anna som vi träffade i Australien och en kompis till henne upp oss för en liten miniroad trip på 2 veckor. Las Vegas ska absolut hinnas med, vi får se till att ta det sist av allt så vi vet hur mycket vi kan spela bort ;) 

I  SydAmerika har vi tänkt hinna med att besöka Brasilien, Argentina, Peru och Bolivia och eventuellt Chile om vi känner att vi har tid till det. Karnevalen i Rio, kanske se en brasiliansk fotbollsmatch, copacabana beach, amazon regnskogen med pirayor och anacondor, iguazu vattenfallet, inkaleden och Machu Picchu, "Dödens väg" på väg till La Paz, fängelset från boken El choco. En massa sol och bad och bara slappa, slippa vinterns snö och kyla! Den här vintern har jag  verkligen fått känna på nordiska vintrar. I flera veckors tid har det varit minst 30 minus, en dag var det 46 grader på väg upp till jobbet. Det är INTE ok! Och eftersom vi bor i en dal når solen inte ner till byn under dec-jan så solen har jag knappt sett alls under 2 månader. Hade glömt bort hur härlig vinterdagar kan vara när solen skiner tills jag var hemma i Sverige över jul. Här är det bara mörkt och kallt kallt kallt!

SPÄNNANDE!!

Ska dock bli tufft att lämna alla nya människor jag lärt känna här i Norge, hoppas verkligen jag får komma tillbaka!! Trivs så bra med jobbet, människorna, cheferna, boendet. Allt är så enkelt och bekvämt och samtidigt spar jag en massa pengar. Men men, får jag inte komma tillbaka och jobba får jag hitta någon annanstans att jobba på :)



Snart ger vi oss ut på nya äventyr jag och Maddie :)


RSS 2.0