Max open.

Gårdagen var, som tidigare år, fartfylld. Tog mig upp till skolan först, verkligen tufft att gå upp strax efter fem när det tidigaste jag börjat på praktiken har varit åtta :P Inte heller hjälpte det att Robin Hood visades sent, för inte kan man missa Christian Slater inte ;) Hjälpte ändå lite att det är ljust ute så tidigt, det är lättare att vakna till liv då.

Redovisnings seminarie i skolan, sedan var det sporthallen och match som gällde för hela slanten. Bollnäs gick vidare till slutspel men åkte ut på straffar mot Skåne. Då blev det en liten powernap, sedan fixa iordning sig för tranan. Mycket folk, god mat, trevliga människor och riktigt bra musik: summering av kvällen! Shakade med de nya killarna, de fick mig att känna mig ung på nytt ;) Haha Men jag kammade ändå hem några vuxen poäng då jag höll mig relativt (...) lugn och gick hem i skaplig (...) tid :D

Imorse tog jag mig upp, dock inte till den första, men till andra föreläsningen, rätt intressant faktiskt; Organisationsteori ;) Fast hjärnan kämpade, och gör det fortfarande känns det som, med att bevara iaf några hjärnceller. Har varit en känsoladdad dag, har varit nedstämd. Jag gillar inte farväl. Och farvälet igår var jobbigt, kommer bli grymt tomt!

Ikväll blev det som vanligt Desperados med brudarna, spännade spännade nu :) Imorgon är jag ledig. Eller jao, ledig och ledig, har hemstudier så det blir sovmorgon. Skönt och verkligen behövligt :)

Skola igen.

Då var det dags att återvända till skolan igen efter fem otroligt givande och roliga praktikveckor på Alfta Rehab. Drömyrket verkligen :) Har lett vattengympa, cirkelträning i gymmet, gjort personliga träningsprogram och haft idividuella träningsgenomgångar. Roligt roligt :)
Men det ska även blir roligt att åka till Gävle igen, saknat mina tåg-tjejer och klassen. Imorgon är det seminarie där vi ska "redovisa" praktiken, ska bli kul att höra hur de andra haft det.

Imorn är det också Max Open, den årliga innebandy turneringen för rikets maxare :) Brukar vara en rolig tillställning, så det blir rejsing till sporthallen så fort tåget rullar in i Bollnäs. Bollnäs har planerat att vinna iår, så de måste ju ha hejjaklack  ;)

Igår blev det en spontan utgång, jobbade till 20 och sedan satt vi på My's balkong och drack grogg. Haha År och dar sedan jag drack det. Men ner slank det iaf, och ner på stan slank även vi senare. Det blev Sportin där vi mötte upp Hanna, Ina och Neil. Himla roligt att se dem igen, var ju vid jul de åkte :)

Imorse vaknade jag 11.47 och skulle börja jobba 12. Men med räservolvons hjälp hann jag i tid ändå ;) Skönt ändå att jobba hela dagen, man hinner verkligen inte må dåligt på de där stället. Sedan har det blivit plugg hela kvällen, suttit med en rackarns uppgift men nu ger jag upp. Det får gå som det går :)
Nu blir det sängen, klockan ringer fem imorn och det blir en heldag. Max har hyrt tranan där de är 25-kronan, så det är synd att man har heldag på tisdagen. Kanske tur, hade blivit farligt annars :)

Valborg 08.

Uppsala - Vilket äventyr!! Bättre än förra året.  Packade bilen och åkte redan i tisdagskväll, Johan My och jag. Hämtade upp Mattias i Tönnebro. Letade, verkligen letade, till Gottsunda där vi skulle bo i huuur länge som helst, men till slut hittade vi. Blev lite vin, och småprat i sängen innan vi kastade in handduken för att ladda med så mycket sömn som möjligt inför onsdagen.
Upp tidigt (eller jaa.. vi hade i alla fall klockan ställd på 8, det är tanken som räknas ;) ) Trist väder fram till typ 11, men i samma stund som solen visade sig och himlen förvandlades från sin gråa trista nyans till ljusblå, vaknade vi också till liv. La in en ny omgång i kylskåpet, och tog ut den iskalla drycken (trodde jag) sen åkte vi ner på stan. Självklart hade Sofia glömt sina öl i kylskåpet, blev ett litet missförstånd där i alla hast. Men hade som tur var med mig någon cider så det blev en sofistikerad fylla ;)


"Jaa men det är klart ni måste se oss, Johan vinkar ju för fullt" Bland flera tusen andra är det liiite svårt att se ;p Haha Vi hittade till slut och slog oss ner. Grabbarna hade hittat ett riktigt bra place, men ett gäng sthlmare, med en stor högtalare, som grannar så där blev vi kvar ett tag. När de andra drog på champagnegaloppen förflyttade vi oss till ett gäng med trubadur, väldigt trevligt! :) Riktigt underbar dag.. Strålande sol, klarblå himmel, massa massa folk, cider och vänner omkring sig, bra musik.. jag menar, vad mer kan man önska?! :) 

Sedan hem och ladda om kanonerna, dusch och powernap var på tapeten. Där någonstans under klockans mittersta timmar, hände något. VAD är fortfarande oklart, och vi har inte riktigt vågat spekulera i det, meen eehh kul hade vi! ;) Mia och Hanna kom som två friska vindar och blåste fart i oss, om det nu behövdes haha Perssons powernap blev flera timmar så innan vi drog ner till stan gick vi till lägenheten och väckte henne. Vad som sedan följde är jag oförmögen att berätta, dock var det en oförglömlig (?) kväll! :)

Dagen efter var seg, mycket mycket seg! Vi städade och käkade bakismat, mötte sedan upp grabbarna nere på stan, och hjälpte Mia med alla väskor till stationen. Kommer bli grymt tomt utan henne! Hemresan gick bra, trångt och mysigt :)


En berättelse är ju inte rolig om inte ett misslyckande finns! Eller hur!? ;p
Helt klart värt det!!


RSS 2.0