Nu ger jag upp.

Efter att ha suttit och råpluggat i två hela dagar känns t.o.m städning och diskning mer lockande än att avsluta uppgifterna :p Men nu är jag relativt klar, ska lämna in allt imorgon efter redovisningenoch sen ska jag ha en dags Påsklov :)  Missade So you think you can dance ikväll för allt pluggande, men har redan min favorit sedan i måndags, Daniel :) Himla duktig kille, och så söt!

Magen har varit lugn idag men nu ikväll har den börjat spöka igen, ska på njurröntgen på måndag så jag hoppas att de ser nått då. Eller egentligen inte, vill inte ha fel på njurarna, men det skulle vara skönt att få reda på vad felet är och vad jag kan göra åt det! Det räcker nu! Så det blir ingen Umeå eller  Sthlmsresa ihelgen, får sitta och ruttna i Bollnäs ännu en helg Haha

Nu ska jag öva lite redovisning, sen sängen så jag orkar upp när klockan ringe strax efter fem. Idiotiskt påfund att dagen ska

Sol och Värme.

Såhär i dagarna märks det verkligen att man inte är 18 år längre. Rätt sliten efter två hårda kvällar så vi får se hur det blir ikväll. Just nu känns festen väääldigt långt borta :p
Trevlig påsk hittills iaf, irländsk afton i edsbyn i fredags och fest på gamla hederliga tranan igår :) Gårdagen var väl sådär men fredagen var riktigt lyckat :) Härlig musik, massa öl och många trevliga människor :) 
Ikväll var det meningen att vi skulle till My men hon har magsjuka (fast jag tror att hon bara är rejält bakis :p) så det blir inget. Får se vad som hittas på istället.

Tvingade mig upp vid 9 idag och åkte till Hällbo. Underbart väder så jag har varit ute i solen hela dagen, tagit en långpromenad med Tindra och mami, suttit på sjön och solat :) Underbart med sol! De få minusgraderna hjälpte mig bort med giftet jag hällt i mig i två dagar så nu känner man sig fräsch igen, dock inte pigg men det kommer väl antar jag ;)
Solen gör så mycket, nu längtar man bara till sommaren. sol och bad, värme, grillning, fest o allt som sommaren innebär. Iår blir det iaf Peace and Love festivalen, min favvo Jason Mraz spelar ;) 
Ska ut i solen lite till nu, måste passa på medans den visar sig. Sen käka och försöka ladda om kanonerna :)


Weekend.

Igår hade jag massage utbildning i skolan, mycket roligare än jag trott! :) Och härligt att bli masserad hela dagen! ;) Fortsättning av kursen på måndag. Sedan blev det Lets dance och vin med Mia, himla synd att min favorit åkte ur, Danny. Han är ju så grymt duktig på att dansa!

Sitter och väntar på bandyfinalen nu, nervöööst! Är hemma i Hällbo och här sitter hela familjen, kusiner, kusinbarn samlade och laddar :) Haha Har spelat på saik vinst, och hoppas av hela mitt hjärta att de vinner :) Speciellt om man ska kunna umgås edsbyborna och gå ut där i Påsk ;p

Mello ikväll igen, Perelli MÅSTE vinna! Nordmans låt är ju riktigt härlig den med, men i stora finalen har han nog ingen chans. Blir ju lite nervös nu när man hör att Timbaland gjort Rysslands bidrag men vi får hoppas att det bara är någon skitlåt som han inte velat göra nått annat med! :D

Längtar till Påsken nu, fest och umgås med vänner. Det behöver jag nu :)

Måndag måndag, ack du kära måndag!

Har precis kikat på CSI, sjukt spännande har det varit innan de hittade Sara. Många naglar bortbitna :)
Fick åka hem idag, höll på att svimma efter lunchen. När jag kom hem dog jag två timmar och ringde sen sjukvårdsrådgivningen som skällde på mig för att jag låtit det gå så långt. Haha oops! Så imorn ska jag till doktorn diiirekt när de öppnar, det lovade jag dem! Missar en föreläsning, "Ät Smart", hade nog varit intressant men jag måste väl till Farbror D.

Ifredags blev det fylla i Edsbyn. var på bonden och firade (?) segern :p Var iaf himla kul, en hel del folk, roligt folk :)

" Åh guuuud.. Ååh guud.. " Någon som var liiite bakis dagen efter haha

" Men meen.. jag drack ju bara ett glas vin på efterfesten!?" En timme senare  "men faaan, jag drack ju sprit, reeen sprit"  någon som inser hur hon kunnat bli så full ;p

Mello och mys på lördagen ;) Uppe tidigt på söndagen, hann med en himla massa. Gymma, sola, städa, bandy. ALLT utom plugg som denna helg var till för :p Var även ut till Hällbo o käkade lax, yummie!! och på kvällskvisten badade vi utebalja, så mysigt i mörkret med levande ljus! :)
Imorgon blir jag nog hemma och uppsöker läkare, annars full fart i veckan. Matlagning hela onsdagen och massage utbildning torsdag, fredag sen jobb hela helgen.
Så nog känns det att jag lever alltid! ;)

RSS 2.0