Kick-off.

Ännu en helg har passerat, det är sjukt vad tiden bara springer iväg. Bara 9 veckor kvar nu :)


Ifredags var det storstädning inplanerad. Dagen började med garderobsresning, rensade ut sådant jag inte använt på länge, sådant som är för stort/litet men som jag inte är redo att slänga/skicka iväg ännu, och skickade hem det till mina föräldrar. Kul sen att hitta plagg som man glömt att man hade :) Sedan skulle jag ta köket, plocka ur det jag inte använder vardagligt för att underlätta vid packning vid flytten. När jag lite senare hade diskat klart upptäckte jag att tårna var blöta. Jag skyllde på min klantighet och var helt övertygad om att det var jag som skvimpade över tills jag såg att den forsade ut vatten ur skåpet. Det har tydligen rostat hål på avsloppsröret under diskbänken så bovärden slog av vattnet i köket så jag har sköljt frukt och pasta i handfatet på toaletten i helgen :p Tur att jag inte varit hemma så mycket :)


Igår var det kick-off med instruktörerna på sporthallen. Redan Klockan 10 började vi med hjärt och lungräddning, sedan fortsättning på kostföreläsning. Mycket repetition av det jag hört de senaste 3 åren men ändå intressant. Efter salladslunchen började hemligheterna lösas upp, cykel orientering i bollnäs med omnejd. Ledtrådarna låg först inne i stan, sedan uppe på 10.an på karlslund, vid gamla topp till tå, sedan Höghammarhallen. Ledtråden dit var "knarkpåverkad anna på farstun" (hammarström) Riktigt lurig :)
I hallen blev det tävling utifrån spindelmannen, pippi och långben. Klättring, stafett och kulstötning. Vidare därifrån till Bolle, där vi bar (läs släpade) cyklarna upp för backen för att sedan rulla ner mot sävstaås där en otroligt skön och välbehövlig dusch väntade. Där blev det även vin och chokladprovning, super mysigt :)

Middag på sportin i reducerad skara, men jätte trevligt ändå :) Mindre trevligt var en strawberry daiquiri i knät Haha Blev hemgång rätt tidigt vilket var skönt efter heldagen på cykeln. 

 
                                    
Vinprovning                                   Sportin

Det jag befarade under gårdagen besannades idag, rumpan är så öm att jag knappt kan sitta :p Nu börjar det även kännas i mage och rygg, så morgondagen kommer sannerligen inte bli någon höjdardag. Tog mig ändå till gymet en sväng idag, mest för att få röra lite på musklerna i låren/rumpa för att ens kunna röra mig.
Mötte upp folk på videohallen o sedan blev det film för hela slanten.



Måndag igen imorgon. Har en del att uträtta, lämna studentintyg till bollnäs bostäder och få hit rörmokaren står som prio 1. Har även lovat att ta en promenad med morbrors hund Petter. Så då blir det till att köra automatväxlat, hjälp! :)


Rensa i röran!

Har varit i Hällbo idag och rensat bland mina gamla saker. Har sjukt mycket skit rent ut sagt!
Så idag har jag slängt 3 kartonger med saker; skickat iväg tre säckar kläder (Dock itne baaara mina) till erikshjälpen och två påsar med saker till djurskyddets loppis. Känns så skönt att kunna få bort lite och när man dessutom kan göra någon annan glad. That's Karma!! ;) Läste någonstans att man inte kan ta in nya saker och erfarenheter om man har för mycket saker i sitt liv/hem. Så förhoppningsvis kommer jag kunna ta in mer i framtiden :) I vilket fall som helst behövs platsen här hos mina föräldrar för snart flyttar jag hem mina grejer. Scaaaryy! 

Ifredags blev det fest i söderhamn, jag linnea och madde var ut där. Det blev aningen för mycket (men inte  desto mindre roligt) så när vi fortfarande på lördag kväll var bakis, fick Ida som var sugen på party stanna hemma med oss ;) Keso kom förbi en sväng och umgicks också, ses så sällan nu för tiden.

Så jag åkte till Hällbo igår och började mitt arbete Haha Gick upp tidigt imorse och tog en långpromenad med mami och Tindra. När vi satt i solen och åt den medhavda frukosten kom det fram två söta rådjurs-kid på vägen. De märkte oss inte så vi iaktog dem en stund till mamman kom och de gick iväg. Så himla mysig start på dagen! :)
Efter all städning och rensning åkte vi till skogen och plockade svamp, det är såå roligt! :) Iaf när man hittar svamp :p
Även grymt skönt att komma ut i friska luften och vandra i skogen.



Min hmm.. fångst. Lite stolt över mig själv faktiskt ;) Haha


Skolstart imorgon, är faktiskt lie nervös! Mest nervös för att jag inte alls vet hur jag ska göra i höst. Plugga eller australien?! Lutar nog kanske mer åt det sist nämnda.. nu iaf.. tror jag.. You see, beslutsångest till tusen!

Semester.

Underbart!! Dock bara en veckas ledighet men det ska ändå bli riktigt härligt. Gårdagen spenderas i sängen i stort sett hela dagen, otroligt skönt att göra absolut ingenting! :)
Idag har jag varit duktig och tvättat, lagat tacopaj och varit och gymmat så hårt att varenda muskel i kroppen nu ömmar. En härlig träningsvärk väntar ;)

Lite sliten sen helgen. Gävle och cityfesten för hela slanten så nu är det rehab i veckan som gäller!! :p
Var iaf en kanon helg och värd varenda krona :) Så gulligt av Elin att låta mig bo där trots att vi inte känner varandra så väl. Men nu blir det många fler fest kvällar i Gävle framöver ;)

Och linnea kommer hem på fredag, så himla glad för hennes skull att hon slipper de där nu. Kul att hon kan vara med på lördag också då Ida och Ina ska ha födelsedagsfest i stugan. Förra året var det sjukt roligt, hoppas på en repris iår. De har lovat finväder så det blir kanon :)

Nu blir det sex and the city. Bye!


080808

Detta skulle vara min lyckodag läste jag i något horoskop. Får se om det stämmer :)
Precis klivit av mitt 10 timmars pass, snabb duschat och nu håller jag på packar/gör mig i ordning/väljer kläder och äter samtidigt. Man är då verkligen ingen man ;p

Cityfesten.. sommarens höjdpunkt har jag brukat säga. Men denna sommaren har bjudit på massor av höjdpunkter. Peand and Love, Gatufesten, pärsmässan brännsbollsyran, logdans i gössebo och björn rosenström m.m. Slantarna har det gått hårt på, och med tanke på att jag fick sista studielånet i slutet av maj, och ingen lön ännu, fick jag säga nej till Stockholm och kräftskiva ihelgen. Hade verkligen vart superskoj men nu blir det cityfesten för hela slanten istället :)
Och nu när jag är närmare håll kan jag åka hem på söndagen och jobba, sista dagen innan semestern! :)

Så fort Nea kommer hem ska vi planera hösten. Är så osäker nu, vet ingenting. Tankarna åker bergodal bana i mitt huvud dag som natt.. Bo kvar och fortsätta plugga? Flytta till Gävle och fortsätta plugga? Flytta till norge och jobba? Hälsa på Mia i australien? Det hela börjar iaf med en välbehövd resa till solen som uppladning inför hösten! :)

Jag behöver komma bort, för att komma över!

RSS 2.0