Konstigt.

Kom nästan nyss hem från jobbet, min allra sista arbetsdag, mitt sista arbetspass i Sverige på minst 7 månader. Kunde inte ha avslutats bättre, roligt med lite variation :) Jobbade på Höghammarhallen vilket innebär annan lokal, ett annat gym, och annat folk. Trevligt med lite omväxling, och roligt att folk hittade upp dit :)
Var riktigt häftigt att köra pass där uppe också. änkt att köra boxning där. Där skulle man kunna ta in 80-100 pers, och använda scenen också, det vore mäktigt! :)

Fikade med Elin och Lotta tidigare idag. Var så skönt att prata med dem och höra hur det går för dem och vad som händer i deras liv, det jag de senaste 2 ½ åren har haft stenkoll på eftersom vi tillsammans har åkt Bollnäs-Gävle hundratals gånger. Känns å konstigt, de kommer att vara klara när jag kommer hem. Utan dem kommer jag absolut itne kunna ta upp studierna igen :/

Har ätit lite potatis och rökt sik nu, himmelskt gott! Undrar om det finns rökt fisk i australien?! Annars klarar jag mig inte :p
Nu ska jag plocka lite, imorgon bitti kommer bovärden och ska granska lägenhetens skick. Shiit!! ;p

Julstämning.

Köpte julmust igår när jag handlade, och min mamma köpte julskinka och julbröd. Det + Jonnys senap, är det som gör julen. Behöver inte ha något annat.. eller jao, lite glögg också. Annars är jag nöjd. Så jag får mitt lilla julbord innan jag åker :)  Igår snöade det i edsbyn också, men inget här i Bollan. Får hoppas på lite vita korn innan vi åker :)
Fast det hade snöat i London också, så vi kanske får se lite snö där då och stilla vårt behov. För behovet av snö är inte större än så, att man kan titta fem minuter och sedan är det bra :p

Har världens snällaste mamma som hjälper mig städa, fast hon hatar det lika mkt som jag Haha Idag har vi även förstärkning av farmor Biggan så idag går det nog undan :) Igår hade jag lite hjälp av min moster också, hon kom förbi och torkade ur några skåp. Då min talang mer lutar åt spisen än sopkvasten lagade jag lunch medan de fejjade på. Citronlax men ris och råkost blev det, de tyckte det var riktigt gott. Får se vad jag snor ihop idag, måste ju äta ur frys och skefferi nu :)

En vecka kvar nu..!!

Flyttfågel.

Vaknade 7.47 imorsen och hade tid hos läkaren kl 8. Paniiik! Konstaterade så fort jag väckt hjärnan att bussen hade missats så det blev hojen. Irrade runt som en vilsen höna innan jag hittade frikortet i en väska jag redan kikat i tre ggr. Stressad hjärna, ingen hjärna är tydligen inte bara ett talesätt. Frikort hos läkaren i år igen, är kanske dags att jobba med immunförsvaret?! :)
Kom dit bara fyra minuter sent, dock var jag anfådd som en människa med framskriden kol-sjukdom och eftersvettningar blandades med det vanliga obehag-känslan inför besöket när jag satt i väntrummet. Men det gick bra :)

Nu ska jag torka fönster och sedan försöka packa resterande innehåll av lägenheten. Tråååkigt!


Nedräkning.

9 dagar kvar nu. Nio dagar! 216 timmar, 12960 minuter. Gaaah!!

Har inte skrivit på några dagar nu, har haft fullt upp. Jobbade söndag och var sedan på bandy. Även fast de förlorade så överraskade de riktigt ordentligt ihelgen. Vinst åt Edsbyn med 3-2 men då de var tippade att vara bland de främsta lagen, och Bollnäs inte, så känns ändå Bollnäs som de riktiga vinnarna. De gjorde det riktigt rikigt bra! Synd bara att de jag missar hela säsongen.

Den pigghet jag kände i söndags efter att vi fick en till timme på natten har nu försvunnut bland solens sista värmade strålar. Jag har sovit och sovit och är ändå trött. Det är det satans vädret, och omställningen till, om inte ännu till vinter så till riktig höst. Grått, mörkt och kallt.. Trist!

Igår var det Halloween shopping för mig Ida Henke o My. Åkte runt och kikade och var slutligen till kostymladan i Marma. Hittade en outfit som känns helt rätt. Tokig, rolig perfekt :) Ikväll var vi till Edsbyn och kikade på Desperados. Känns så skönt att vara samlade nästan alla tjejerna igen. Det kommer bli så konstigt när vi är borta, när vår tisdagstradition inte längre finns där som en stående inslag, som veckans höjdpunkt.

Nu blir det sängen. Klockan ställs för att kliva upp till sjukan för ett besök hos Dr Gynekolog. Ska kolla äggstockarna igen innan jag åker. Känns dock lite halv onödigt eftersom magen har hållit sig i skinnet på sista tiden, men är kanske ändå bäst att se om det är någon förändring innan jag åker. Jag vägrar göra en sån undersökning i Australien :p

Bandy.

"Det är orangeblåa hårdingar som plöjer fram som pråmar
dom knäcker allt motstånd och sänker allt dom ser"


Bollnäs har precis vunnit mot regerande mästarna Dynamo Moskva och ska nu möta edsbyn i Final.
Funderar på att åka dit och kika, det är ju ingen omöjlighet att Bollnäs vinner. Fast risken finns ju att de
brände allt krut nu i matchen mot Dynamo, och nu är det ju tillåtet med hörna på hörna också och det är ju
det edsbyn vinner på, så det känns lite tveksamt. Får se om brorsan orkar åka tillbaka till edsbyn, isf åker jag med.

De få jobb timmarna på gymet flöt på bra, riktigt snabbt. Nu är det bara två jobbdagar kvar, imorgon förmiddag
och torsdag kväll. Skulle ha jobbat fredag också men Lotta tog den eftersom jag tog en fredag till henne tidigare i höst. Passar perfekt för på fredag ska vi antagligen ut och äta med tjejerna! Bara tjejerna :)
Sedan blir det halloween-fest på solstugan på lördagen, sista helgen i Sverige. Blir ett jäkla gäng, "Järngänget". Längtar!! :)


Flytt.

Älskar lillkillen som käkat kavli o shejkar loss -thats the way Aha aha I like it! :)

My och jag hade jätte trevligt igår! :) Pratade massor och drack någon cider innan det var dags för stan och det väntade dansgolvet. Fick en smärre chock när vi kom ner och det var fullt både på sportin och folkan - kan det hända i bollnäs?!  Det blev tranan iaf där det inte var alls mkt folk, club 25 men ändå inga problem med komma in. Det är säkert just därför det är så lite folk på club25, för att alla under 25 kommer in. Sista gången igår trodde de, men de skulle kunna bli hårdare på åldersgränsen och få tillbaka folket!

Gårdagens pizzahalva har nu slunkit ner, ultimata frukosten för en hälsopedagog ;p Men det är ju såå gott med kall pizza!! Och så måste jag ladda upp inför jobbet, jobbar 12-17 idag o sen blir det nog lite flyttning.  

Det går bra för Bollnäs i Ljusdal också, vände och vann matchen igår så nu är de i semifinal. Dock är det oklart om det blir någon fortsatt turnering, det hade tydligen varit strömavbrott inatt så isen var borta. Typsikt!

Nu ska jag hoppa på hojjen och trampa mot sporthallen!

Lördag.

Det blev bandy inatt. Vi fyllde två bilar så vi var ett gäng :) Skönt att vara nykter på Dex ett år. Inte så oväntat vinst mot Ljusdal med 4-1. Kom hem strax efter fyra så det blev sovmorgon imorse. Sedan bara rann tiden iväg och vid tre tiden åkte vi till lägenheten för att plocka o städa lite. Imorgon ska brorsan o pappsen köra flyttlasset. De har lånat en kylbil av en bekant som kör kött till och från stockholm, som är borta under veckorna, så det måste ske imorgon trots att jag jobbar. Ska försöka packa iordning så mycket som möjligt så det bara är att bära ner för dem imorgon.  


Sitter och tittar på eva och adam, ääälskar evas storebrorsa! :) Haha Han är såå dryg och rolig! :)


Senare ikväll kommer älskade My hit, hon hann inte med den här bussen från edsbyn så hon tar nästa. Var jääätte länge sedan vi träffades så det ska bli otroligt mysigt :) Har massor att ta igen nu, och fylla så vi klarar oss i 7 månader! :)
 


Vackra My på sin systers bröllop i Februari 2008

Bäbi.

Har varit jobb för hela slanten idag, 7-16. Har haft två praktikanter med mig. Typiskt att jag ska åka på sånt, jag som är värdelös att på ett bra sätt delegera arbetsuppgifter. Känns som att man bara kör med dem hur man än säger saker. Men tror ändå att det gick relativt bra :)
Sedan kom Papi och hämta upp mig för att hjälpa sin smått (?) vilsna dotter i data-djungeln. Det enda jag visste var att jag inte ville (skulle klara) en med linux på, och han hade sett en bra på elgiganten. Så jag svalde min stolthet och handlade där jag svurit att aldrig handla igen. Blev en Acer Aspire One, en minidata :) Så nu har jag också en liten bäbi på resan :)


En sån här fin metallic blå liten raring är jag nu stolt ägare till ;)

Det börjar verkligen sina i pengapungen nu. Och inte hjälpte det att jag nästan fick hälften av det jag tänkt mig i lön samtidigt som det fortfarande är mycket som ska ut;
    - Dator 4000 :-
    - Vaccinationsspruta 540:-
    - Försäkring 2800:-
    - Japanresan 3000:-
    - Reselakan 350:-
    - Boende två första veckorna 1700:- 
Och det är inte allt, det tillkommer mer och mer allt eftersom. Dyyyr resa. Men den kommer nog vara värd varenda öre :)

Har precis käkat tacos hos pärona och ligger nu proppmätt i soffan. Vinterkängorna och vinterjacka, mössa och halsduk är framtaget, laddat hela eftermiddagen. Blir bandy inatt, brorsan, mina föräldrar, moster, morbror, kusin och kusinbarn ska iväg. Hela tjocka släkten nästan :) Så nu ska jag försöka blunda lite så jag inte slocknar när vi ska heja fram en seger :)




Får inte får inte.

Igår var det dags att träffa kirurgen o hans kompaner igen för en sista genomgång, nu är operationsdatum preliminär bokat. Självklart blev det en liten shoppning tur också, men jag var duktig. Det blev bara ett par skor och småsaker till resan. Min mantra 'Får inte, får inte' (och delvis en hela tiden tacksamt tjatande 'har du verkligen användning för det/den där i Australien Sofia' mamma) hjälpte mig :)

Var även till Högskolan och hämtade min examinationsportfölj från sista kursen i våras, fick ett B i betyg så det gjorde mig riktigt glad :) För er som inte vet så använder vissa skolor redan nu ett bokstavs-betygsystem från A-E där E är godkänt och A.. typ VG++. Har hittills bara fått D.n och ett C så detta var en positiv överraskning. Och nästan full pott på organisationsanalysen och projektplanen så det känns lite tråkigt att sluta nu när det går så bra. Men men, man ska ju sluta när man är på topp :) Lyckades även köra skolan-sjukhuset-valbo-Gävle utan att köra vilse, duktig tjej!! :)

Är i Hällbo idag och sorterar kläder; de kläder som jag ska ta med, de kläder som jag vill ha kvar men ändå inte ska ha med, och de kläder som jag kan skicka iväg. Stora högar på golvet som jag måste hinna packa undan innan jag ska till jobbet. Min mamma är snäll och åker hem på timmarna för att hämta mig, så jag håller på gör lite lunch åt oss nu. Blir wokad lax och grönsaker, med ris. Hoppas det blir gott :) Sen blir det jobb 14-22, pengar pengar!!


Höghammarhallen.

Efter att hela dagen ha funderat om jag glömde mig själv hemma i sängen imorse (iaf hjärnan) gick det upp för mig. Att vara med i vad som händer så tidigt som kl sju på morgonen är inte mitt kall :p
 Trots att jag inte fattade vad det var som hände när klockan ringde imorse och därför omedvetet ignorerade den, stressade jag järnet och hann till jobbet i tid. Dock utan att varken ha fått i mig någon frukost eller kollat mig i spegeln. Jag såg tydligen inte för illa ut för snart började det droppa in folk på gymet utan att deras hår stod som de chockade dockorna i leksaksfabriken som visas på julafton. Finally något positivt med att sova med smink! :)

Har haft ont i magen hela dagen. troligtvis de röda indianerna som är på intågande. Det är likabra att stå ut med det nu så jag slipper det första tiden i Australien.

Nu blir det träning på High-Hammer för Lotta och mig för att värma upp inför de dagar vi ska jobba där uppe nästa vecka. Ska bli kul att träffa henne igen innan jag åker. Ska träffa henne och Elin för fika nästa vecka också, för att säga hejdå. Finns en person som jag vill träffa, och som borde vilja träffa mig med, en sista gång på 7 månader, får se om personen ens bryr sig, jag tänker inte säga nått iaf!

Lycka.

"Lycka handlar om att fokusera på det du själv vill göra och får energi av,
inte det andra tycker att du ska göra"


Det är precis det jag gör nu, när jag gör något jag vill! De allra flesta i min närhet och folk jag pratar med uppmuntrar mig och tycker att jag gör helt rätt. Men de finns ändå de som kommer med kommentarer, speciellt om skolan. "Men har du bara C-uppsatsen kvar kan du väl lika gärna skriva den och åka sen" Den person som änvänder ordet 'bara' tillsammans med begreppet 'C-uppsats' har uppenbarligen aldrig pluggat på högskola eller universitet :p
Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om och därigenom inte heller någon motivation till att skriva. Och sanna mina ord, motivation är något som behövs om man ska kunna plita ner sisådär en 50-60 sidor :p

Piggheten har reducerats en smula, känner mig som en vandrande zombie. Kan vara dagens kassa väder, grått och trist! Hjärnan går tydligen på sparlåga, eller om hjärncellerna ligger i för att försöka föröka sig för att kompensera med mitt osunda leverne?! Något är galet iaf. Har varit ledig ihelgen och det känns som jag fått massor gjort! Tack gud för att du visat nåd och låtit vädret vara utomhus-vänligt. Inget regn och ingen katastrofal kyla. Det känns otroligt skönt att i år slippa tänka på vilken vinterjacka man ska köpa, vilka stövlar man ska försöka hitta. Samma visa varje år, snygga och varma verkar vara en omöjlig kombination för sko-tillverkare.
 

Långkalsonger, raggsockor och mössa behöver inte letas fram, utan istället att tvätta strandkläningen, halterneck linnet, de korta shortsen och se till att packa ner bikinin. DET är livet! :) Och förhoppningsvis Lycka!


Måndagstok.

Frågor och svar om kropp och hälsa

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?
SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större.
Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en stor
mage.

FRÅGA: Är simning bra för figuren?
SVAR: Tja, se på valar

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet,
stämmer det?

SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under
livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat
snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer frukt och grönsaker?
SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko?
Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett
effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En
fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker!

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?
SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin. Det
betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av det
goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

FRÅGA: Är choklad osund?
SVAR: Är du tokig? Kakaobönor=bönor och bönor, linser o dyl är vansinnigt
nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa "feel-good"-maten man kan få!!

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?
SVAR: Rund är en form, så god som någon!

Haha Ett gott skratt gör att livet känns mycket lättare! Måndagar behöver lättas upp. Har precis kommit hem från en vända på stan, köpte till en försäkring till kameran. Vilket verkligen behövs för mig, för att jag ska våga använda kameran :p
Sedan lämnade jag in ett par skor på omklackning och var och handlade lite mat. Pengarna bara rinner ur mina händer, nu blir det till att knipa ihop fingarnarna ett tag!! Ska laga lite mat nu sedan väntar jobb.

Soffläge.

Gårdagskvällen slutade riktigt trevligt :) Therese kom förbi en sväng efter jobbet också, kul att umgås, vi stackare som är kvar ;p Singstar och skitsnack höll oss upptagna ända fram till närmare ett då vi tog en taxi ner på stan, där tiden bara sprang iväg. Blev en sväng på Sportin där vi hann skaka rumpan lite innan det var dags för hemgång. Blev ingen efterfest men var ändå inte hemma förrän efter fem. Var många kända ansikten på vägen hem :)


Idag har varit en riktig slapp-dag. Käkade på Picasso med Ida och Henke tidigare, och sedan har jag bara legat i soffan fullt upptagen av repriser från veckans serier. Betty, DH, Greys One tree Hill. Lovely!!


- "Hej Älskling"
- "Hej Hora".
Haha Gaby och Carlos sarkastiska kommentarer gör Desperados till den bra serie den är. De passar så bra tillsammans, efter all turer hit och dit är det bra att de insett att de älskar varandra. Och för att inte tala om Meredith och Derek.. Satt här och log för mig själv, och som den romantiker man är kom det även en liten tår :p De ska verkligen vara tillsammans. Hon har alltid förstört och sårat honom så nu när hon har mcdreamy igen så jäklar måste hon bara vänta på honom. Hoppas bara inte den där jäkla Rose förstör!! Haha Det är sjukt hur man kan leva sig in i en serie :p


Konstigt hur vissa människor verkar vara som gjorda för varandra.. men ändå inte passar ihop?!



Nästa helg är det bandy för hela slanten. Skööönt med en lugn helg :)

Nu ska jag fortsätta titta på Gossig Girl.  Älska söndagar!!


Tjejkväll.

Livet kantas just nu av förväntansfull rädsla blandat med ångestfylld glädje. Haha Resfeber med andra ord. Mycket som ska göras, 18 dagar kvar till avfärd..


Dagen till ära har jag gjort av med pengar. Fast det är inte färdigt ännu. Idag blev det bara en kamera (Min tredje, har jag fått för mig att jag är en mästerfotograf eller?) Men den var fin och verkar bra. Madde har en sån och hon säger att den är helt okej. Jag har sett hennes undervattensbilder och de är riktigt fina :) Hon har en typ flytväst till hennes kamera så en sån ska jag också köpa Haha Och att den var stöttålig är perfekt för mig som tydligen inte kan äga hela kameror ;)



En sådan här fin blå blev det :) Stötskyddad, frystålig och vattentät, perfekt när vi ska fota hajar i Australien :D


Snart kommer Ida och Hanna och jag sitter fortfarande i bara underkläder, har precis dammsugit lägenheten bara iklädd dessa. Haha Min flytt kommer att glädja mina grannar ;P Var riktigt länge sedan jag träffade Hanna, nääästan lika illa som hon skrev 'jag kommer knappt ihåg hur du ser ut'. Så vi får skämmas båda två och ta igen all tid som gått ikväll. Och Ida kommer med, sååå kul :) Vi måste träffas massor nu innan jag åker, vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge. Det längsta är hennes resor till thailand, senaste nästan två månader. Eller hennes sommar i ayia napa, fast då var jag i Italien med så det kändes inte så lång tid. Nu måste jag ta reda på resten av renkläderna och försöka stuva in dem i garderoben innan tjejerna kommer.




Ida o Henke i påskas



Hanna med sommardrink

Update.

Veckan har flutit på i jobb anda. Massa jobb, massa slantar! :) Vilka det kommer att gå hårt på de närmaste dagarna. Kamera, dator och tågbiljett ska inhandlas och försäkring och de sista räkningarna ska betalas. Puh! Varför kan inte allt vara gratis!?


I mitt för tillfället tok-förvirrade sinne hade jag fått för mig att jag skulle jobba 7-16 idag, och det var en ren slump att jag nämnde det igår när jag bytte av Anette på jobbet. Den icke existerande morgon människan i mig jublade när

hon sa att det var hon som skulle jobba dag. Underbart med sovmorgon!! Det är något man inte bortskämd med nu för tiden. Är detta att vara vuxen? Vill inte!!


Har varit iväg på gymet idag. Blev ingen gymträning under gårdagen. Dock övervägde jag ett besök där kl 7 på morgonen men kom i sista sekund på att det skulle upplevas som överambitiöst och inte alls vara likt mig :p
Enda anledningen till att jag var vaken vid den tiden var att jag hade sovit hos mina föräldrar och där var det full fart innan de skulle iväg på jobb och älgjakt. Istället fick den älskade sängen ett besök och den tänka halvtimmen blev tre timmar. När jag vaknade vid 10 ringde Sandra och det blev prommis i regnet istället, uppiggande o skönt!

Jobb hela kvällen och handbollsmatch efteråt resulterade i en pigg tjej helt upp i varv, så trötthet fick jag leta i tomma intet efter. Dock slocknade jag i soffan mellan några dåliga repriser och vaknade inte förrän kl 6 imorse, pigg som en nötkärna. Men med återigen risk för att verka överambitiös gick jag inte upp utan låg kvar till 10. Vilket misstag!! Vaknade med världens huvudvärk. Det har börjat släppt lite nu, efter mat träning och frisk luft.

Ska fixa lite mat nu sedan väntar jobb, dock bara 5 timmar. Ikväll blir det förhoppningsvis film :) Mys mys!


Ny dag, nya möjligheter.

Underbart uttryck! Det är typ så jag känner nu, livet är fullt av möjligheter!
Idag var motivationen tillbaka :) kom precis hem från gymet, ska ut på en prommis med Camilla nu, sen laga lunch och duscha och sedan ner på banken för att växla in pengar.  Aus dollarn ligger lågt nu så det är bäst att passa på :)

Har bokat boende de två första veckorna nu, nääära stranden! :)
http://www.noahsbondibeach.com/


Motivationsbrist.

Har varit så pigg hela dagen, och var riktigt taggad att träna ikväll. Men så kom jag hem och satte mig framför tv.n, hittade en halv chips påse i skafferiet som nu gapar tom emot mig, Fan! :p
I och med det är motivationen som bortblåst borta också och en tung tröttheten kom över mig. Ska ta en liten powernap nu så får vi se om jag kan förmå mig att ta mig till gymet. Kvaliten på träningen brukar inte bli så bra när jag är på det här humöret iaf. Ikväll kommer tjejerna och ser på DH iaf, det ser jag fram emot :)


Ny vecka, nya möjligheter.

Tjejfest i lördags, riktig lyckad :) Jobbade på dagen och sedan fest. Blev en hel del vin och skratt. Bar senare av ner mot stan, där någon vi mötte sa att det inte var så mycket folk påsportin som var vårt första bestämda mål så vi gick på tranan istället, där det var rätt mycket folk. Dansade hela kvällen :)
Gårdagen var inte alls så illa som jag först trodde, mest trött. Så framåt eftermiddagen höll jag på att somna stående, tur att jag bara jobbade till kl 17. Åkte till Hällbo efterjobbet och käkade grillat, yummie! Kanske årets sista i Sverige?!
Slocknade som en stock efter fika hos farmor.

    

Imorse var jag på gymet och tränade. Fick lite tips på hur jag kan variera en övning så imorgon kommer nog musklerna att protestera ;) Imorgon blir det jobb på dagen så då blir det inte träning förrän på kvällen. Kanske stämmer träff med min nya träningskompis :) Men isf blir det ben-träning och det är ju såå tråkigt ;p

Nu är sängen som gäller, ska försöka äta en riktig frukost imorn så då måste jag sova tillräckligt först. Nightning!

Fredagsmys.


Fick höra en jätte rolig sak idag, du gjorde min dag gumman! :) Är såå glad för din skull, för er skull. Verklig lycka :)


Sååå söta små krabater


Sitter hemma helt själv ikväll. Lite ovant men samtidigt skönt :) Slutade jobba åtta men kröp ner i solariet en snabbis innan jag tog mig från sporthallen. Var och hämtade cykeln vid Ica, som jag var för stressad för att komma ihåg att ta med mig hem när jag var där i förmiddags, sedan köpte jag en pizza som jag svullat i mig. Smarrigt fredagsmys :) Sparade halva pizzan så jag har till imorgon, kall pizza är ju bland det godaste som finns :)

Kollar på fredag hela veckan och lyssnar på mina grannar, sjuka killar på tv.n och högljudda killar i lägenheten under! Haha Inte lätt! Ska bli så grymt skönt att flytta härifrån, jag sa precis hur det var i den här trappuppgången till killarna som var och kikade på lägenheten. Varnade dem att det knappt går att bo här, så vi får se om det är någon som tar den. Jag behöver ju inte bry mig om att den blir uthyrd eller inte eftersom jag iaf bara har den till den sista oktober.

Imorgon blir det jobb igen, så jag funderar på att krypa till kojs snart. Är så himla trött, är inte van att jobba långa dagar Haha Egentligen bara 8 timmar men jag har förlatat mig på senaste tiden :p Sen blir det tjejfest hos Helena på kvällen, det har jag sett fram emot hela veckan så det blir skoj :)

Hurtbulle.

Idag vaknade jag före klockan t.o.m, hade ställt tiden för att hinna träna innan jobbet. Illamåendet gjorde att frukosten fick bestå av två glas juice. Inte bra att träna på tom mage, jag som hälsopedagog borde veta bättre :p
Gick iaf relativt bra och efter en gainomax och kyckling med röd curry och ris så är magen mätt och belåten :)

Jobb väntar, lämpligt att bo så nära att jag kan cykla 10 minuter innan jag börjar och ändå vara där i god tid :)
Skulle egentligen ha jobbat 7-16 idag men hon som skulle jobba kvällen skickade sms och frågade om jag ville jobba kväll istället, och icke-morgonmänniskan i mig tvekade inte en sekund.  Igår kändes allt så roligt på jobbet, trivs verkligen så bra på gymet. Kommer verkligen att sakna jobbet medans jag är borta, hur otroligt det än låter att man saknar sitt jobb ;)

Igår fick jag ett sms av Madde "Om exakt en månad vid den här tiden lyfter planet mot Australien" Underbart! :)

Världens bästa.

Världens bästa fotbollsspelare säger reklamen, världens snyggaste säger jag! Förvissa är de riktigt duktiga också. Cristiano Ronaldo,behöver jag säga mer? ;)

 

    

Ah.. jag smälter! Haha

Fullspäckat.

Känns som världens längsta dag idag. Hade klockan ställd på 05.00 men jag snoosade till halv sex. Kändes som jag precis hade knäppt av tv.n och dragit upp täcket till näsan när klockan ringde. Inte blev det bättre av att termometern visade på 3 minusgrader och det var frost på cykelsadeln så jag fick skutta upp efter en påse. Det här är väl egentligen vanlig tid att gå upp för att åka till jobbet men jag höll på att dö! Haha Kommer aldrig klara av att ha ett 7-16 jobb. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, mycket mer kvällsmänniska. Eller nattuggla t.o.m :)

Tog tidiga tåget till Gävle och sedan bussen till Sjukhuset för att träffa käk-kirurgen för genomgång av operationen. De var verkligen hur gulliga som helst, förklarade, visade och lät mig fråga. Dock börjar infinna sig lite tvivel, men jag har ju ett tag på mig att fundera så det ska nog lösa sig till det bästa :)

Sedan hittade jag, hör och häpna!, tillbaka till stan, där Therese väntade, utan att gå vilse. Vilket jag lyckades med en annan gång när jag varit hos en klasskompis, som bor typ vid sjukhuset, och jobbat med en uppgift. Tur att jag gick 1 timme innan tågets avgångstid för jag behövde den timmen att gå den annars 10 minuters promenaden :p
Blev frulle på donken innan vi satte sprätt på lite pengar. Shopping är verkligen ett starkt begär! Jag som inte skulle ha något köpte två klänningar, en skjorta, bh och vantar och en parfym, Mexx -Pure Life. Blev bara 1200 kronor för alltihopa så jag tycker ändå att jag var rätt ekonomisk! ;) Hittade en underbar svart fransklänning :) Perfekt att svänga sig i på dansgolvet och hoppas att någon fastnar i mitt nät ;p

Det blev även en skjortklänning i shoppingkorgen, vinröd of course! Det är min nya älsklingsfärg. Så murrigt höstigt härlig :) Nu är hösten verkligen här!



Direkt från tåget till jobbet, med en paus på 20 minuter i lägenheten, som till största delen bestod av en vilsen sofia runtspringande som en galning för att hitta några kläder att jobba i. ALLT är tydligen i tvätten. Hoppade i ett par jeans och en T-shirt och det dög hela kvällen =) Haha
Sedan hem och mottog två killar till som är spekulanter på lägenheten. De verkade tycka att den var fin så hoppas någon av dem får den :)

Har precis tittat på en dokumentärserie på 3an, om människor som lider av kraftig fetma och säljer sin kropp. En kvinna hade squashing som arbete, dvs att sitta på män? Haha Jag har svårt att förstå mig på dessa människor. Inte kvinnorna, de har ju bara hittat ett lätt sätt att tjäna pengar på men männen som gillar det, där kan väl ändå inte hissen gå ändå upp?

Desperados.

Kom precis hem efter en helmysig kväll med tjejerna, Betty och DH - kan det blir bättre?! :) Kommer bli så tomt när vi inte kan se, eller det visas ju säkert i Australien med men har ingen aning vilken säsong de är på där. Hinner med en tisdagkväll med My också innan vi åker. Mys :)

Imorgon går tåget 6.40 vilket betyder att jag måste upp innan sex så jag tänkte försöka sova tidigt ikväll. Var trött när vi åkte hem men nu är jag pigg som en lärka. Typsikt! Ska ändå krypa ner nu och invänta John Blund. Imorgon börjar allvaret!

Tröttmössa.

J
ag blir så himla trött av att inte göra något! Idag tänker jag baskemig träna ändå, fast förkylningen lurar bakom hörnet och föraningarna dyker upp vid minsta ansträngning. Kommer en kille och kollar på lägenheten kl 18 och sedan kommer tjejerna för Betty och Desperados. Kul kul :) Rensning i garberoben nu, försöker bestämma vad jag ska ta med mig till Australien och tvätta det och packa undan :)




Har precis suttit i telefon med CSN, det statliga verket from hell som någon så trevligt kallade det ;)
Förrutom telefonkö i en herrans massa minuter (iofs var de snabba denna gång, blev kanske bara 5 minuter men det känns alltid som man väntat i flera timmar) och en seg skånsk tant när jag väl kom fram, så gick det bra.
De bryr sig inte alls om att jag missat att avskriva mig kursen, vilket jag inte tror skolan kommer att göra, eftersom jag inte sökt några pengar från dem, så de hade redan börjat arbeta fram min avbetalningsplan. Kommer att få betala vid två tillfällen när jag är borta, men det är 6200 kr per år så det blir inte så mycket. Får föra över pengar så mina föräldrar fixar det :) Synd bara på solan, är de riktigt hårda kan jag inte söka Personlig Tränare kursen igen.

Nu ska jag fortsätta med disken och torka golvet i hallen, hatar att städa men det måste se någorlunda fint ut när det kommer folk som ska bestämma om de ska bo här. Jag har äntligen börjat kunna lyssna på Going Wrong (Armin Van Buuren) igen efter att ha spelat sönder den totalt i sommar. Men det är grym, såå skön låt :)


Rastlöshet.

Oh jag har varit så himla rastlös idag. Sova, äta, sova, kolla på tv, äta, sova. Herregud, jag städar t.o.m. Då är det illa :p Tog en cykeltur till ren och hälsade på Linnea, satt och snorade ikapp och kollade på gamla repriser. Vi kom, hur kommer jag inte ihåg, in på remouladsås så på vägen hem var jag tvungen att svänga in på Ica och köpa fiskpinnar och remouladsås. Smarrigt :)

Eftersom jag är dålig på det här med koder och tjaffs, och tycker det är dags att fixa till detta, ska My hjälpa mig :) Så snällt av henne. Så nu sitter jag och kollar färger och bilder, vinrött blir det iaf. och grått tror jag. Och en kalla. Sen får hon fria händer :)

Kollar på 'I ditt ansikte' nu, så roliga kaxiga gubbar :) Och Magnus är lika härlig som vanligt. Ingen sovmorgon alls imorgon så det är dags att krama kudden strax. Natti!

Seeeg.

Jag tänkte ta en liten tupplur när jag kom hem från innebandyn, innan Linnea och Madde skulle komma förbi, men det var en tupplur värd namnet måste jag säga. Sovit i tre timmar och missade självklart mina planerade dega-i-soffan-och-titta-på-veckans-repriser dag. Sedan fick jag sms att tjejerna var så trötta, linnea efter förkylningen och Madde av två heldagar shopping.

Tog en tur till Ica och handlade lite men nu sitter jag här i soffan igen, utan något vettigt att titta på. Blir Gordon Ramsay's F World i väntan på parlamentet. Hoppas på någon bra film sen! :)

Innebandy.

Ska iväg och kika på innebandy alldeles strax. Sedan käka nått med Therese :) Lite småseg, inge bakis trots allt rosé igår :)

Det blev aldrig nå kristet igår, vi kom till ljusdal men 'det var mest en lång kö'  som Björn Gustavsson skulle ha sagt Haha Var sjukt mkt folk så när det blev fullt och det fortfarande var lång kö framför oss hoppade vi in i bilen och åkte hem igen. Så blev det Sportin och Tranan ändå. Mycket folk, men så mycket småttingar. Haha Kände knappt någon :)

Saknar mina tjejer så himla mycket nu! Det går inte att vara ifrån varandra så här länge. Har inte träffat Malin sen runt påsk nån gång och Ida har jag inte träffat på evigheters evighet. Längtar sååååå till halloween helgen när alla mina tjejer är samlade igen. Bara 4 veckor kvar :)

Kristet Utseende.

Full rulle hela dagen. Stack till gymet direkt efter frukosten men det blev bara snabbträning. Kikade lite på innebandy och sedan hem och duschade innan Camilla och janis hämtade upp mig för en fika på stan. Det blev en rejäl fika, matvrak som vi är ;) Kycklingfile o potatisgratäng på normans, yummie! :)

Ikväll blir det Ljusdal där kristet utseende spelar :) Linnea skulle vara fylle-chaffis så jag hänger på, det blir säkert skoj :)
Kommer direkt att tänka på Peace and Love 2006 när linnea och jag missade alla band vi hade tänkt att se. Takida, The sounds, Håkan Hellström mfl. slog inte våra öl och nyfunna vänner. Men sedan när kristet spelade stod vi längst fram. Det enda bandet vi såg den dagen :p Haha

"Lappland är väl en ganska stor stad!?" (Frågande miner) "Jaa men Uppsala, Sundsvall Lappland... "
 
"Nu har hon lagt livet bakom sig"

"Jag brukade också kunna dricka redbull när jag var vanlig"

"Madde är du med i 10-metersklubben"

"Vi måste köpa luft-gitarrer också"

"Jag har aldrig sett Star Wars. Inte stjärnornas krig heller"


Kan man göra annat än le åt livet  :) Mooomiiin!!

Tjejkväll.

Ikväll blev det mys med tjejerna. Jag hade laddat upp med massa godis, chips och Dr Pepper men magen sa nej. Den har börjat krångla igen den lille vännen. Iofs har jag inte varit så snäll mot den de senaste dagarna, när jag sovit till långt in på dagen och ätit lunch istället för frukost och varit vaken sent. Måste ta hand om magen bättre nu :)

Har legat i sängen och kikat på tv och läst hela förmiddagen, lunchade med Therese & Co på Roys sedan uträttade jag lite på stan och hängde sedan med pärona till Hällbo, där de tidigare i veckan hade ryktas om tacos. Mums!!
Sen åkte jag med Ida tillbaka till Bollan för att träffa tjejerna för att skrattande slö-titta lite på singing bee och idol :)

Har precis läst ut en bok av samma författare som 'Djävulen bär Prada', ingen deckare som jag annars alltid läser utan en riktig snyft-kärleks bok, ibland får man tillåta sig att drömma sig bort i romantikerns värld :), och druckit samarin så nu sover förhoppningvis magen gott. Hoppas också jag slipper febern inatt så jag kan sova normalt, inatt fick jag hämta extra täcket för jag frös så mycket. Två täcken och en filt + mjukisbrallor och huvtröja på :p

Sjuuk.

Har haft huvudvärk i flera dagar, och igår var det riktigt illa innan bandyn. Tog tabletter och begav mig till Edsbyn iaf, vilket kanske inte förbättrade det hela :p När jag kom hem var huvudvärken och illamåendet tillbaka, jag trodde det var migrän så jag tog alvedon och gick och lade mig. Vaknade inatt och frös som en tok, hae 39 graders feber och idag är jag inte alls pigg. Känns som jag forfarande har feber, mår illa och snoret bara rinner, allt är skit! Haha

Så det blir troligtvis inge utgång i Gävle ikväll, himla synd! Det här var typ den enda helgen det skulle kunna gå. Får försöka pricka in en annan, fast det blir svårt. Har alla helger planerad fram tills vi åker. Halloween-helgen kommer alla mina brudar hem, Malin My Ida och Keso, Ida, Madde är lediga. Kommer bli en underbar helg :)


Halloween 2006 & 2007

Myskväll.

Träningsvärk i rumpan ikväll (hur nu det har gått till, körde ju bara axlar, bröst och mage igår) Musculus gluteus maximus måste ha blandat sig i på något vis ;)

Kom nästan nyss hem från edsbyn, hann se halva Greys ungefär. Underbart! Så jag måste se reprisen på söndag. Så skönt att ha en massa repriser att titta på på söndagar när man är seg ;)
Var iaf himla kul att hälsa på Ida :) Har blivit så sällan vi setts nu på slutet, det får bli ändring på det! Håller på tjatar med mig henne till Gävle på fredag för att gå ut där. De här är nog enda helgen jag kan åka dit innan jag åker, sen jobbar jag nästan varje helg så då får det bli utgång på närmare håll :p

                             


Min älsklingbild på Ida, törstig på Röda Bonden i Edsbyn :)



Blev en riktig svull-kväll ikväll, muffins, chips, kladdkaka och glass. Men iiibland får man ;) Så nu sitter jag här med magont istället, Drygt! Men jag får väl skylla mig själv. Får bli gym imorgon, sen måste jag hinna med lite städning innan bandyn.
 
Nu ska jag fortsätta se på So you think you can dance, sjukt bra dansare. Speciellt min facorit Twitch, looove him! :)


Desperados.

Igår började det igen, vårt älskade Desperate housewifes :) Med risk för att låta som en gammal pensionär så måste jag säga att det var bättre förr ;p När alla tjejerna var samlade och kikade, Tisdagskvällar var heliga, veckans höjdpunkt. Vi har hållit traditionen vid liv sen starten, blir några år nu :) Dock har vissa saknats och denna höst är de inte alls sig likt.
Vi hade ändå riktigt mysigt igår, jag hämtade upp Madde Linnea Keso och så åkte vi hem till mig och kikade :)

Före hade jag en dejt på gymet med janis. Döda magen var det som gällde! Körde även rätt hårt med axlar och bröst,
en sjujäkla massa rmhävningar blev gjorda men ingen tröningsvärk idag, Jag är nog rätt stark ändå ;)

Idag är det vilodag så det blev promenad imorse istället. jag skulle bara gå en snabbis men var ändå ute i en timme så nu räcker det för idag. Imorgon är det gym igen men det blir på dagen för sen är de bandy på kvällen! Dock bara träningsmatch men jag måste passa på att gå och se såna eftersom jag dragit när säsongen drar igår. Tråkigt :/

Ikväll blir det Edsbyn bara jag lyckas lura åt mig någon bil :)


RSS 2.0