Vad hände med Grekland då?

Åhh..imorn är det den där jävla hjärtedagen också. Sa jag igår till Elin, lagom less och förväntade mig att sitta hemma själv, första året som hm.. riktig singel,  med plugg över öronen och googlandes på 'skilsmässostatistik'  (Som SOLO hade som tips för singlar). Men ack så fel jag hade!
Eller jao, jag har fortfarande plugg så det jäser in i öronen men har ändå haft en riktigt underbar kväll. Bastning, bubbling, ansiktsmask solning. Otroligt skönt! Sen två rättersmiddag med mousserande vin och som avslutning på kvällen; Sunes Sommar. Det måste den bästa svenska filmen genom tiderna. Klockrena kommentarer hela filmen igenom :)

" JAG HATAR DIG!! "
" Jaaahaa "

" Ser du något tåg Karin? Inte jag heller! "


Århundradets kallaste natt, sju års olycka, solsting -kaffesug. haha Peter Haber gör filmen.
Skrattet bubblar inom mig, leendet vill aldrig försvinna och jag inser att den här jävla hjärtedagen var den bästa på mycket länge. TACK!!



Det var tydligen för dyrt!

Tre sjuklingar och En Erik.

Haha Texten försvann tydligen i det andra inlägget på något konstigt (hmm ? :p) vis.
Helgen blev, trots sjukdom, rolig!  Nea Pea kom hem och fredagen låg vi alla nerbäddade i sängen för att ladda inför lördagen. Handbollsderby på dagen, Hällbo - Arbrå innan det bar av till erik för pizza och hockey (läs öl)  Efter, som det kändes, världens längsta förfest tog vi oss ut men missade uppträdandet vi skulle ut för att se :p  Alla var lite off så det blev tidig hemgång, Myran och jag köpte med maxmat och hade efterfest med Johan på skype :) Trevligt värre!

- För 10 år sedan var du skitsnygg.
- Jaa men då var hon 11 år?
- Jaa men för 15 år sen dåå..

Hahahaha Någon som har liite problem med räkningen?

Trots halsontet under lördagskvällen märktes det igår att en del shotar ändå runnit ner, så söndagen var en riktig slappdag. Mestadelen spenderades i Hällbo, kikade på bandy finalen och pluggade lite. Datorn dog och behövde omformateras, så alla mina skolarbeten försvann. Lite surt faktiskt!

Idag har jag varit i Gävle, hade föreläsning och sen gympa. Sjukt länge sen man hade gympa i skolan, riktigt roligt iaf :) Sedan unnade jag mig lite shopping också, kanske lite väl mycket.. men välbehövligt för psyket ;)

Livet är en fest!

image1Partyyy breeudarna.

RSS 2.0