Vardag igen.

Helgerna går så grymt fort nu för tiden. Var lugn förra helgen, men denna helg blev det utgång. Sportin och tranan ilördags, blev på tok för många öl så gårdagen var tuff :p Fast jag tog mig till jobbet, dock mer död än levande :)

Är på Alfta Rehab denna vecka också, trivs grymt bra. Underbara människor och härlig stämning :) Imorn ska jag leda vattengympa klockan 8, så det är kväller nu om jag ska orka upp. Sen drar vi, Johan Mattias jag och My till Uppsala så fort My slutat, ska bli sjukt roligt :) Möter upp Persson där och sedan kommer Mia onsdag kväll innan hon sticker till Arlanda. Kommer bli himla tomt utan henne i sommar!

Har varit hos Ida och Henrik i edsbyn ikväll och käkat ett gäng, kyckling och klyftpotatis o grejer, smarrigt! :)
Nu är våren äntligen här på riktigt, plockade blåsippor och vitsippor igår och det är ett mycket säkert tecken på att det går framåt :)

Trevlig valborg!! 

Vit fredag.

Skönt med en lugn fredag! Eller lugn var väl att ta i, har varit i farten sedan 8 imorse. Först på praktiken och sedan jobb på sporthallen. Min handledare var ledig idag så jag har mest hängt med sjukgymnasterna. Men även förberett ett vattengympa pass och varit med på ett boll (mage-rygg träning) pass, sjukt jobbigt! Haha

Styrketränings utbildning imorgon, dock nästan samma som jag gått förrut. Men det är alltid bra med repetition :) Speciellt fria vikts träning, där är jag inte så hemma. Det var rätt mycket folk som skulle gå så det blir roligt att träffa lite nya ansikten :)
Sedan blir det nog bowling och grillning i Edsbyn imorgon kväll, trevligt trevligt!

Solsken och kinamat.

Solen har visat sig idag, lovely!!  Så Therese och jag tog oss en promenad på kvällskvisten. Behövdes efter vår sega dag Haha Vi har degat i mias soffa hela dagen, stackaren var hemma och var sjuk så vi köpte kinamat och åkte dit för att muntra upp. Tror det funkade :)
Imorgon är det dags för praktik igen, var hemma idag också för att bli av med alla eventuella baciller utifall det var någon släng av magsjuka jag haft. Eller om det bara var spår av absinten från ilördags ;p

Min dag blev mysig, grillade hemma med familjen på fredagen och hade fest med mia på lördagen. Festen blev också riktigt lyckad, underbara människor och härlig stämning. Solstugan var perfekt för ändamålet. Hade t.o.m en mysig kamin som Mia inte kunde låta bli att elda i heeela kvällen, trots att vi gång på gång påminde henne om att hon var för full för att exprimentera med eld och vätskor Haha Fick en massa paket också av de underbara änglarna, fotokollage, vinglas, lysande dildo, handbok för tankspridda, öl m.m. Det hade de verkligen inte behövt så det kom som en glad överraskning :)
Mindre roligt är det att bli äldre, "Välkommen till pensionärsklubben" fick jag från Persson, Haha Nu är det är Ida jag och Malin mot små glina ;)

Vattengympa imorgon, måste passa på att gå på alla pass för att få inspiration för snart är det dags för mig att ha. Hjälp! Hade cirkelgym med en grupp grabbar förra veckan, gick relativt bra. De var nöjda vad det verkade :) Himla kul att få prova på praktiska saker, trots att det är läskigt så växer man ju av att klara saker! :) Och människorna är så grymt trevliga där, trivs verkligen.

Snart sista april också, blir självklart uppsala även iår. Hoppas på en repris från förra året :)

Belgian Blue.

Rätta beskrivelsen på hur jag känner mig idag, och värre lär det väl bli imorgon :p Haha Så det blev bara en promenad idag. Synd på vädret, regn och rusk. Trodde verkligen det skulle bli fint eftersom det var så himla fint igår- jäkla april skämt! Våren låter sig väntas på, men den som väntar på något gott heter det ju... !

Ihelgen kommer min älskade mallan brallan på besök, ska bli himla skoj! Inte träffats på flera månader. Och så har hon grabben med också, ska bli kul att träffa honom och se vad det är för en som har hållit Malin kvar i Umeå så länge ;)

Skola imorgon igen, idag var jag så seg så jag gick vid två. Hjärnan hade iaf stängt av för länge sedan så jag såg ingen mening med att sitta och försöka förstå vad människan sa, så det blev lite upppiggande shopping istället! Alltid bästa medicinen ;) Måste hitta nått att ha till min födelsedag, det är ju fest snart :)

Min älsklingslåt spelas på MTV nu, Jason Mraz - I'm yours. Lovely!! :)

G som i gym.

Fylla och njurröntgen - helgen i stora drag!
Ifredags var vi på tranan, MID spelade och vi blev nog lite fööör nostalgiska då vi drog en riktig fjortisfylla ;) Bäst på fredagen var ändå min övertalningsförmåga, samtalet började med "NEJ, jag ska fan inte festa iaf, och jag ska absolut inte på tranan" och slutade med "köp en 3-liters vin då" Haha Hade iaf riktigt skoj, kul att få lära känna lite nya människor på förfesten :)

Lördagen var lugnare, var på inflyttningsfest med max folket. Hamnade på sportbaren och sedan tranan, riktigt trevlig det med :) På söndagen var det innebandy med brorsan och sedan besök i Hällbo. Tog en lång och skön prommis med Tindra, behövdes för att kvickna till efter helgen :p

Igår var jag iväg och röntgade njurarna, lite läskigt faktiskt men det gick bra. Så nu är det bara att vänta på att läkaren hör av sig.
Ikväll har Mia och jag varit och pumpat på gymmet, orkar knappt lyfta armarna så jag undrar hur det är imorgon ;p Iofs skönt med lite träningsvärk, så man vet att det tagit nått. På väg mot mitt mål nu iaf :)

Skola imorn, hela veckan förresten. Organistationsanalys och samverkansprocesser nu innan vi ska ut på praktik. Blir Alfta rehab i fem veckor för mig, blir nog skoj! Ska få leda pass och annat skoj :)

RSS 2.0