Nordkorea vs. Sydkorea?

Nordkorea hotar sydkorea?! Maama!!

Nordkoreaner är nog inge rolig att ha att göra med, fula busar har man ju hört! Haha Tydligen är de lite sinniga för att Sydkorea har gått med i nått projekt att stoppa massförstörelsevapen och menar att Sydarna utgör ett hot o att de anser sig ha rätt att bryta mot vapenvilan. På lördag åker vi tillbaka dit, hoppas Nord har taggat ner då, annars kan det bli kusligt. Haha Näe då, Sydkorea är fullt av Amerikanska armeer så de vågar aldrig göra nått.. hoppas vi! :p haha

Ska bli skönt att komma tillbaka till en land där det är billigare, Japan är så sjukt dyrt! Men jag är ändå glad att vi åkte hit, häftigt att se allt! :)

Tempeldags.

Idag har vi åkt runt och kikat på tempel, finns över 2000 olika tempel i Kyoto, Puh!! Idag har vi avverkat två av dem. Jätte vackra och gamla byggnader. Jag är inte så insatt i historien bakom men det är jätte mysigt att strosa runt och kika på allt. 



Mina kära sambos i väntan på bussen idag. Vi missade första och när sedan andra kom hoppade vi på och satt där i godan ro o kände oss glada att vi hade hittat rätt buss, tills vi reagerade på att vi kände igen vissa byggnader, dvs vi åkte tillbaka åt samma håll vi kom från. Surt! Men det löste sig ändå, vi åkte och kikade på ett annat tempel istället. Bra med över 2000 tempel utifall vi åker fel fler gånger :)



En av byggnaderna vid ett av templen vi kikade på idag

Ett annat tempel, såg ut att vara gjord av guld. Vi vill också ha ett hus av guld!



Det här paret sitter vid en bro som vi går över när vi ska in till stan. Vi vet fortfarande inte vad de gör, de verkar vara någon slags adpotionsgrejs. Men de är så söta, de har skyltar som säger "Stör inte katterna där de sover" och idag när jag frågade om jag fick ta ett kort sa de "Ja men ingen blixt" för katterna sov. Såå sött :)


Här sover raringarna! Hade glömt bort hur otroligt söt kattungar är :) Jag blir så grymt sugen att ta min kattunge nu när jag kommer hem, men då kommer jag bara att få träffa den i några dagar. Känns dumt att ta med den till Norge också, jag tycker inte att katter ska vara inne.
 

Håller på fixar med tax-back från Australien nu, krångligt krångligt med allt. Men jag ska få tillbaka nästan 1000 dollar så det är värt det. Aus dollarn ligger lite över 6 kr nu så det blir en liten slant! Företaget som fixar det tar 12-13 % men då sätter de in pengarna på svenska kontot, annars får man en check som kostar flera hundra att lösa in. Nu ska de tydligen ha en kopia på passet som ska göras på en polisstation, och ett brev från polisen. Krångel-major, jag vill ha pengarna nu!


Kyoto.

Gårdagen var en lång väntan på att klockan skulle bli 22. Eller åtta så vi kunde åka till busstationen. Vi chechade ut och satt sedan på hostelet och kikade på film, twilight, jätte bra film! Den bör ni se om ni inte gjort det :) Madde och jag är redan laddad inför 2.an.
Sedan gick vi en vända på stan och kikade på marknaden, handlade lite fika till kvällen (som vi hann äta upp innan vi lämnat hostelet :p) och tillbaka till hostelet för lite sömn. Sedan åkte vi till busstationen och utan hjälp av en jätte gullig pajan hade vi fått spendera ett bra tag att hitta rätt, men nu gick det jätte fort. Han hade varit i Sverige en gång och fått hjälp av en tjej när han hade hoppat på fler buss så han tyckte det kändes bra att återgälda tjänsten :) I övrigt är det väldigt hjälpsamma pajanerna, de kommer fram och erbjuder hjälp när man studerar någon karta eller ser allmänt lost ut, även fast de bara kan lite engelska. Det skulle aldrig en svensk ha gjort. Men i fortsättningen ska jag alltid hjälpa folk som ser vilsna ut, eller i alla fall erbjuda min hjälp. Det tror jag är bra för karman :)
 
Vid 22 tiden lämnade vi Tokyo och vid 5.30 kom vi fram till Kyoto. Som Henke sa "hade de slut på bokstäver?" Och jag håller med, någon måste ha haft fantasibrist när de skulle döpa städerna.

"Meen alla har en massa fika med sig.. Jag har en halv cola och ett korvbröd"  Haha Som sagt hade vi smaskat i oss det mesta av fikat innan vi ens nått busstationen. men det gick bra, vi sov mesta delen av resan så vi hade inte tid att fika nått.

Väl här trodde vi att vi hade kommit till antarktis, kallt som i en iglo. Men så fort solen gick upp värmdes vi upp snabbt. Vi tog en buss till hostelet och fick en trevlig överraskning, vi kom hit kl 7, de öppnade kl 10, och incheckningen var 15.00. Bah!! Efter en stunds väntan kom en morgonpigg snubbe ut och vi kunde smita in till tv-rummet. Efter några timmars sömn checkade vi in och gick sedan och kikade på stan. Vi hittade en mysig del med små "marknadsstånd" så dit ska vi fler gånger :)

Nu ska vi förbereda oss för natta, dock är vi pigga eftersom vi sovit hela förmiddagen. Så svårt när man vänt på dygnen så här. Det är ju bra tills vi kommer hem men det är ju ändå ett tag dit så vi måste kunna vara vakna på dagarna. TVi har gått och blivit riktiga tröttmössor på senare tid. Kanske är fullmatade med upplevelser och intryck efter allt resande? Det känns i alla fall som att det ska bli riktigt skönt att komma hem! 

Jag tror inte jag skrivit det, men jag har fått jobb i Norge i sommar. Ska jobba på Storefjell i Gol, är såå himla glad att ha fått jobb eftersom det verkar vara så svårt att få jobb i Sverige nu. Jag börjar troligtvis runt den 25.e juni, jag ska få mer information i veckan. Det viktigaste av allt är att jag är hemma på midsommar, då blir det fest med alla vänner jag saknat så otroligt! Ser verkligen fram emot den helgen :)

Imorgon ska vi kika på lite tempel här, tydligen finns det många och fina tempel här i Kyoto, så har jag förhoppningsvis några bilder att lägga ut imorgon!

Nu ska jag ha min dejt med John Blund. Ha en underbar dag ni andra!!


Citysightseeing Tokyo.

Idag har vi varit allerta må ni tro! Vi var uppe med tuppen (eller ja.. våran deffinition av tuppen) och tog oss till Shibuya, en stadsdel med mycket affärer. Knatade runt och kikade lite och väntade in Pete, innan vi gick och åt sushi. Jag måste erkänna att jag gillar den "svenska sushin" mer, med tonfisk, lax och avokado. Här i Japan har de konstig sushi ;p Snacka om att vi försvenskar allt när vi tar in det i vårt land! Haha Men det var jätte gott med lite mat, blivit mest bröd, mackor och sallader de senaste dagarna.

Efter maten tog vi oss till en annan stadsdel där vi kikade lite på ungdomar som klär upp sig. Vissa såg ut som riktiga dockor. Roligt att se :)


En söt liten flicka


En annorlunda prinsessa


En raring gubbe :)


Några tjejer som satt och små pratade


Den här affären hittade vi också, men vi var aldrig in och kikade.

Vi hittade också till Tokyo Tower, efter några turer hit och dit, (och efter att vi insett att det vi trodde var tornet var ett skyhögt shoppingcenter) och tog oss upp. Vi åkte bara upp 150 m. men det var tillräckligt :) 


Tokyo från Tokyo Tower


När vi kom ut hade det hunnit skymma, så de hade tänt lysena på tornet. Fint :) Man kan nääästan tro att de kopierat Eiffeltornet ;)

Imorgon kväll bär det av till staden Kyoto. Vi tar en nattbuss, det var billigast och så spar vi in på en natts boende. 7 timmar i en buss känns som en fis i rymden nu när vi varit i Australien. Gubben som ägde hostelet vi bodde på i Misson Beach berättade att han brukade åka till en stad (som jag nu inte kommer på vilken, på västsidan iaf, Perth eller nått) dit det tog två dagar att köra, och bara behövde svänga av en gång. Raksträcka en hel dag! Det kan man kalla ett stort land. jag har massor mer att upptäcka :)

Sumobrottning.

Då har spenderat några dagar i Tokyo. Vi har varit och kikat på en marknad, alldeles proppat med japaner. De är verkligen många :) Vi bor i Asakusa, en kulturell del av tokyo så vi har kikat runt lite här, besökt några tempel, varit i Ueno (en stadsdel) och kikat och igår var vi och titade på sumobrottning hela dagen.

Vi ställde klockan på 6 och knallade dit för att vara där när de öppnade kl 8. De släppte 350 billiga biljetter då direkt på morgonen och backpackers som vi är ska vi självklart ha det billigaste! Så efter att ha suttit utanför och väntat typ 1 timme och sedan stått i kö ännu en timme fick vi våra biljetter och kunde gå in. Vad händer med 4 sömntutor som inte gått upp så tidigt på flera veckor? Joo vi la oss glatt ner på läktaren och sov några timmar. Japanerna tittade med stora ögon och gick snabbt därifrån :) Det var i alla fall bara små-lirare på morgonen och vi vaknade lagom till de stora grabbarna kom in i leken. Riktigt häftigt att se hur de föreberedde sig med ritualer som att kasta salt och grejer, för bara ca 10 sek. match.
För så kort var matcherna. Vi läste om en kille där som var jätte duktig, han var 204 cm lång och vägde 143 kilo. Ingen man skulle vilja möta i en mörk gränd direkt. Eller sitta bredvid på bussen för den delen heller.


Det här var en riktigt stor kille.


Stor och liten. Tro det eller ej så vann den lille killen med ryggen hitåt. Många matcher vände i slutsekunden och den man trodde skulle vinna ramlade ur ringen. En kille som satt närmast fick en sån där bjässe över sig och ojade sig sedan över sitt ben. Stackarn, Det måste ha blivit mos


Här ville de kramas lite :) Snacka om att de som satt närmast måste ha bra insyn innanför de där "string-blöjorna" :p



Här fick vi ett kort tillsammans med några av dem efteråt. Ser ni vad stora de är? :)


Här är vi utanför efteråt, nöjda och glada med dagen!

Idag har vi spenderat mesta delen av tiden på hostelet. Pete's tå är fortfarande inte hundra (han har ett jätte läskigt sår som varar och har sig) och Maddes hals spökar som tusan. Bara Linnea och jag som är friska och krya, och ni som känner oss vet att vi inte tackar nej till en dags lugn o ro ;)
Imorgon ska vi ta en heldag i Shibuya och sedan ta oss en tur upp i Tokyo Tower när det blivit mörkt. Har vi energi kvar till kvällen blir det ett besök i en karaoke-bar.

Hoppas allt är bra hemma! Här i Tokyo är det riktigt härligt väder, hoppas ni har det samma :)

Japan.

Efter många om och men, vi var vakna till typ 4 för att försöka ta reda på var Pete var (som var ute och festade), sov i typ 2 timmar innan vi vaknade en timme för sent så det blev paniiiik till tunnelbanan för att hinna till flygplatsen, tog vi oss till Japan! Som tur var hade vi en tagit till en timme till godo så vi klarade oss till incheckning och boarding i tid. Det tog bara 1.45 h från sydkorea så det var en fis i rymden mot för flygningarna på 10 timmar som vi är vana vid :)


Väl här började en del av vårt mission, att klara oss i detta land där världsspråket engelska knappt förekommer. Man tror ju att Tokyo ska vara en internationell stad eftersom de är så framåt i utveckling av allt, men av det vi sett idag är japan
värre än sydkorea. Där fanns det i alla fall skyltar med engelska och några få krakar som på knaglig engelska kunde hjälpa oss. Vi lyckades i alla fall hitta rätt med tunnelbanan, och byta spår till och med (duktiga :)) och ta oss till hostelet där vi nu ligger i varsin säng och kikar på film.
 
Maten är lite lurig här med! Men ser inte vad det är, finns ingen att fråga och kan inte ens försöka gissa oss till vad det står på förpackningarna. När vi väl lyckades hitta något som såg ätbart ut dök nästa problem upp, ingen kniv eller gaffel! Så det var bara att hugga in på salladen med pinnarna, "Svårt att äta majs hörrö" hörde jag uppifrån neas bädd och det var det sannerligen. Hoppas det är något vi vänjer oss vid :)



Finmiddag. Det enda vi vågar äta ;p


Så här ser det ut i sängen mitt emot mig nu, tröttmössor :)

Imorgon ska  vi ge oss ut på lite stadsvandring. Ska kika på några tempel o kanske våga oss på lite äkta japansk sushi :)


 


SydKorea.

Nu har vi spenderat två dagar i Sydkorea, i huvudstaden Seoul. Mesta delen av tiden har vi spenderat på rummet, eftersom vi har gatis internet här. Laddat hem massa musik, filmer och serier. Känns skönt att kunna använda riktigt internet efter att ha varit i Australien med kass uppkoppling i ett halvår. Vi fyra bor i ett fem-personers rum så vi ligger här i varsinna sängar och datanördar :) Vi har haft jätte tur med boende fast vi bott o "dorms" (billigaste boendet, då man delar rum med massa andra) överallt. Oftast har det bara varit vi fyra i rummen, skönt :)
 

Idag träffade vi Pete's kompis (som jobbar som engelska lärare här) och hon visade oss lite av staden. Vi lämnade våra stora väskor hos henne så vi slipper ha storryggan med till Japan. Hon tog oss till ett ställe där vi provade en traditionell dryck, ett slags risvin och åt torkad bläckfisk. Det är jätte vanligt att de äter levande bläckfisk här, livsfarligt eftersom den suger sig fast ihalsen. Jag antar att de är vana och vet hur de ska tugga/svälja, men vi vågar inte prova :)

 
Sambosarna och Pete's kompis på en "bar"


Torkad bläckfisk med nötter och dipp. Kolla in benen på firren. Smakade inte direkt gott, men ok.


Det här däremot, som jag inte riktigt vet vad det var, klarade jag inte att svälja. Men jag provade iaf ;)


Här är tjejerna på vägen hem. Vi lämnade Pete och hans kompis för att vi var så trötta. Och nu ligger vi i våra sängar och youtubar björn gustavsson, magnus betner och andra roliga klipp :)

Imorgon bitti ska vi ta tunnelbanan till en av flygplatserna och flyga över havet till Japan. Det riktiga sushi-landet :) Ska bli så spännande att se Tokyo! Och äta äkta sushi såklart :) Dock är det väldigt dyrt där, men Harriet erbjöd oss att vi får bo där när vi kommer tillbaka till Sydkorea. Jätte gulligt av henne, det spar vi in några hundra på. Det är värt sova på golvet 5 nätter om man får bo gratis :) 


Ses snart!! :)


Lycka.



http://helahalsingland.se/familjenytt/valkommentillvarlden/1.1017944

Titta vilken otrolig sötnos! :) Född på samma dag som mig också! Längtar sååå mycket efter att få träffa Vendela och Vilde (med föräldrar såklart) i sommar! Kommer bo jätte nära Ema i Norge så henne får jag träffa massor! Och Sandra och Vendela får jag se till att umgås med till tusen innan jag åker, så jag har ett förråd som räcker hela sommaren. Sen kommer jag självklart hem emellanåt :)

 

Old pics.
















Kan fortfarande inte förstå att det gått ett halvår, sex månader!!

Bye bye OZ.

Da var dagen har nar vi ska lamna australien, vill inte vill inte vill inte!! kan inte fatta att det gatt 6 mander, kanns som 1 eller kanske 2 manader. Jag alskar verkligen landet och ska absolut tillbaka! :) Jag ar sa otroligt glad att jag akte, mitt livs basta resa! Mitt livs basta tid, usch.. separationsangest till tusen!

 

Aven fast jag sager att jag tycker det ar underbart har ar jag anda glad att vi ska aka hem, sa jag far traffa er alla. Det far ni inte tvivla en sekund pa, har saknat er alla! Att jag sedan har fatt jobb i Norge gor att det kanns annu battre att komma hem, skont att komma bort fran bollan men att anda kunna aka hem och halsa pa :) 

 

Sista dagarna i Australien spenderades i campervanen, vi tog oss fran byron ner mot sydney via coffs harbour dar vi bodde en natt. Sedan fortsatte vi ner till Sydney dar vi bodde pa en campingplats i 2 natter. Direkt pa morgonen efter frulle satte vi fart mot IKEA och ahlgrens bilar, ballerina, paron cider och mazariner. De hade ingen prinsesstarta eller OLW/estrella sa det var ett daligt ikea! pa vagen darifran akte vi av en slump (odet, och odet sa att vi skulle ga in) forbi en stor outlet. Men samma dar, nar man ar omringad av billiga billabong, ripcurl, quicksilver och massa mer affarer ekar planboken tommare an forra gangen vi skulle shoppa, sa det blev inget alls. Jag fick en massa berom for mina skor o min byxdress (sparkdrakt som Madde o Nea kallar det, men jag aaalskar verkligen byxdresser :)) Sa det kandes anda som att jag hade nya snygga klader. Nagra sma kommentarer kan gora sa mycket, speciellt nar det kommer fran tjejer som har sjukt snygga billabong och ripcurl klader :) Att man inte gor det oftare, talar om for folk att de har snygga klader. Det kanske har med den svenska avundsjukan att gora, eller vad tror ni?! jag blev iaf valdigt glad av att hora det :) 

 

Nu ar vi flygplatsen, har varit har i 5 timmar och har nu bara 12 timmar att sla ihjal. Eftersom vi lamnade campervanen i eftermiddags och ska flyga kl 8 imorgon bitti sa tankte vi spara in lite pengar genom att spendera kvallen/natten har. An sa lange har det gatt bra, vi har packat om vaskorna ett antal ggr, vaxlat pengar och kakat gourmemat pa donken. Nu ar det nog Madde o Petes tur att ga omkring lite sa Nea och jag ska ga och avbyta vask-vakterna.

 

Imorgon flyger vi som sagt till Sydkorea och spenderar nagra dagar dar innan vi aker till japan den 16.e. Dar blir vi i 2 veckor, en vecka i Tokyo och en vecka i Keuto (vet inte exakt hur det stavas). Det ska bli riktigt spannande! 

 

Snart ses vi allihopa! Gud sa roligt det ska bli att se er igen :) Skot om er!!


Bilder.

Här är lite bilder från när vi hälsade på raringarna i Brisbane innan vi åkte till Fiji


Här kramar jag en liten raring, underbara varelser. 


Visst är de otroligt söta? Vi blev blixtförälskade direkt :)


Här matar jag de små liven

Här kommer lite blandade bilder från Fiji.


Välkomst drink på Fiji


En riktigt mysig strand vi hittade strax utanför Nadi


Det fanns massor av sjöstjärnor när vi snorkade, här har vi plockat upp en som fick vara fotomodell föe en stund


Här hittade vi en annan polare på stranden som fick vara fotomodell, Madde studerade alltid en massa krabbor på stranden och hon hittade en hel del olika sorter. Det var även hon som anordnade alla de krabb-race vi har haft :)


Här står Linnea utanför vårt hostel, i bakgrunden är polishuset. Vi kände oss säkra med hela polisstyrkan i grannskapet :)


En kväll när vi satt och kolladepå solnedgången i väntat på trumman som meddelande att det var matdags.


Stranden på ön Beachcomber var härlig


Madson gillar att gunga hängmatta :)


Party på beachcomber, en tröttmössa och en galning


Skydive.

Jag kan inte förstå att jag gjorde det, men idag slängde vi oss alla fyra huvud stupa ut från ett litet plutte plan på runt 4500 m upp i luften. Adrenalinkicken man fick går inte att beskriva, det var så sjukt häftigt. 60 sekunders fritt fall där man bara rumla runt åt alla håll låter långt men det kändes som 10 sekunder. Sedan när fallskärmen fälldes ut hängde man bara där och dinglade med fötterna :)

Lätt värt pengarna! Linnea och jag köpte filmen också, så det blir roligt att se. De skulle lägga ut den på nätet
också så man kan kolla på den där men jag vet inte om jag vågar skriva länken utifall jag ser allt för tokig ut :p
Men när jag kommer hem kan vi kolla på den tillsammans.


Vi la våra liv i dessa mäns händer


Här  hänger Madde och dinglar


Här dinglar Nea och jag, jag var först så jag måste vara den röda och hon den gula.


Här är Madde och Pete alldeles efter deras hopp

Vi har bestämt oss för att stanna här i byron till på lördag och sedan köra ner till Sydney så vi är där på måndagen, vi ska
nog bo Noahs hostel i Bondi Beach igen, samma hostel som vi bodde på när vi kom hit i november, så vi avslutar resan där vi började :)


Fast resan är ju inte riktigt slut, Sydkorea och Japan ska hinnas med också. Det ska bli riktigt spännande.


Jag längtar så mycket efter pepparlax, potatis gratäng, flintastek, hallonsaft, Brämhults apelsinjuice, svensk pizza och bea, smörgåstårta, makrill i tomassås på hårdmacka, svenska chips och alkohol fri smultron cider så det ska bli skönt att komma hem. Jag hör att ni haft jätte fint väder denna vår, hoppas sommaren blir lika dan!


Plocka några tussilago och blåsippor från mig!


Brisbane, Fiji, Nimbin o Byron Bay.

Andra dagen i Brisbane tog vi en tur ut till ett ställe där de tar hand om koalor, en slags djurpark med alla möjliga djur som krokodiler, tamsmans djävular, kängurus, wombat, världens farligaste ormar (som tur var i ett terrarium) och självklart massvis med koalor, såå söta!

Vi kramade en koala och knäppte kort. Madde's bajsade på hennes ben och när det blev Neas tur var den tydligen trött på att kramas och protesterade genom att riva Linnea och försöka bita djus-skötaren, så hon fick en större (tyngre, de var mycket mindre men tyngre än jag trott) som var mer pigg. Annars sover/vilar de 18-20 timmar per dygn eftersom löven de äter inte innehåller någon energi. Jag tror Linnea skulle ha fötts som en koala ;) De hade även som ett ålderdomshem för de små liven.

Sedan bar det av till Fiji, hade aldrig kunna föreställt mig att jag skulle komma att åka dit och aldrig kunna föreställa mig
hur det var där. Första dagarna bodde vi i Nadi, på ett i vårt mått mätt var ett lyxhotell. De hade t.o.m. beasås på menyn så vi var tvugna att prova med pizza men de var inte alls gott, de kan inte göra bea på Fiji helt enkelt. Det har gjort mig ännu mer sugen, så när vi kommer hem går vi direkt till picasso, eller hur ema? ;)


Efter de fyra dagarna i Nadi åkte vi runt på fyra olika öar, Long Beach, White Sandy Beach, Kauta och Beachcomber. Alla med alldeles turkost vatten, långa stränder, god mat och härliga människor. Bäst var nog underhållningsdansen på White Sandy där killarna spexade och dansade någon slags folkdans. Gud så vi skrattade, jätte härlig stämning. Vi har snorklat en hel del, och sett fiskar av alla de slag. Jag tyckte det var så häftigt med sjöstjärnor eftersom
jag aldrig sett det förrut så jag kikade mest på det. Alldeles klarblå var de :) Vi träffade två svenskar som hade bott på lyxhotell och hus vid vattnet, egen butler och ala carte, medan vi bodde i billiga fler pers rum, med råttor och ödlor i taken och längsväggarna och åt det de serverade oss. Vi konstaterade senare att vi verkligen sett olika sidor av Fiji. Men att det vi upplevt är det riktiga Fiji, vi fick känna av det äkta.

Beachcomber var en party ö så där blev det lite fest o dans. Sista natten innan vi flög hem stannade vi en natt på ett hostel i Nadi, kackerlacka i taket och jag längtade plötsligt riktigt mycket efter råttorna och ödlorna ute på öarna. Vi överlevde, Madde och jag låg o lurade med täcket över huvuduet medan vi förväntade oss en kackerlacks.attack. Den kom inte så på morgonen solade vi lite innan vi åkte till flygplatsen.


Väl tillbaka i Australien hade vi en natt på ett hostel i Brisbane innan vi hämtade upp campervanen igår morse. Det är rena lyx-åket om man jämför med allan, eller det går inte att jämföra, de spelar inte i samma liga. Men nu har vi plats för fötterna, nu kan vi nästan hoppa längdhopp här inne. Den är sjukt stor, är ännu gladare denna gång att vi inte får köra :)
När vi hade hämtat Stor-Allan tog vi oss neråt mot ett shoppingställe med outlet av märkeskläder. Med backpacker plånkan blev det inte mkt, så vi fortsatte ner mot Nimbin. En mysig liten håla uppe i bergen där en massa gamla hippies håller till och röker en massa gräs.Roligt att se att tiden lixom stannat vid 70-talet, handmålade skyltar med massa färger och flummiga människor som är klädda som riktiga hippies :)

Sedan tog vi vårt nya tillhåll och åkte ner mot Byron Bay. När Linnea o jag skulle gå över gatan körde en bil förbi som skrek "Hey Sweden", det var tyskarna och Ivano från Mildura :) Vi hade pratat om att ses men inte bestämt nått och så springer vi på dem så :) Det är sjukt att man kan springa på folk i ett så stort land som Australien.


Idag var vi iväg och surfade, såå sjukt roligt! :) Och mycket lättare an jag hade trott, vi kom alla upp och surfade. Imorgon är det skydive (fallskärmshopp) som gäller. 14 000 feet (vet inte hur högt det är i meter) Men högt tillräckligt! Maamaa vad läskigt det kommer vara! Haha


Här är vi rikitigt trötta, det är jobbigre än man tror att surfa


Bara 7 dagar kvar i Australien nu, satan vad tiden gått fort! Vill inte åka hem, Linnea och jag har pratat om att åka tillbaka till Australien efter sydkorea men vi är i valet och kvalet.


Min Sandra har fått  sig en liten knodd nu också. Jag är så glad för hennes och Lars skull. Längtar tills jag kommer hem och kan hälsa på er! Och självklart alla er andra också, men snart är vi hemma!




RSS 2.0