Citysightseeing Tokyo.

Idag har vi varit allerta må ni tro! Vi var uppe med tuppen (eller ja.. våran deffinition av tuppen) och tog oss till Shibuya, en stadsdel med mycket affärer. Knatade runt och kikade lite och väntade in Pete, innan vi gick och åt sushi. Jag måste erkänna att jag gillar den "svenska sushin" mer, med tonfisk, lax och avokado. Här i Japan har de konstig sushi ;p Snacka om att vi försvenskar allt när vi tar in det i vårt land! Haha Men det var jätte gott med lite mat, blivit mest bröd, mackor och sallader de senaste dagarna.

Efter maten tog vi oss till en annan stadsdel där vi kikade lite på ungdomar som klär upp sig. Vissa såg ut som riktiga dockor. Roligt att se :)


En söt liten flicka


En annorlunda prinsessa


En raring gubbe :)


Några tjejer som satt och små pratade


Den här affären hittade vi också, men vi var aldrig in och kikade.

Vi hittade också till Tokyo Tower, efter några turer hit och dit, (och efter att vi insett att det vi trodde var tornet var ett skyhögt shoppingcenter) och tog oss upp. Vi åkte bara upp 150 m. men det var tillräckligt :) 


Tokyo från Tokyo Tower


När vi kom ut hade det hunnit skymma, så de hade tänt lysena på tornet. Fint :) Man kan nääästan tro att de kopierat Eiffeltornet ;)

Imorgon kväll bär det av till staden Kyoto. Vi tar en nattbuss, det var billigast och så spar vi in på en natts boende. 7 timmar i en buss känns som en fis i rymden nu när vi varit i Australien. Gubben som ägde hostelet vi bodde på i Misson Beach berättade att han brukade åka till en stad (som jag nu inte kommer på vilken, på västsidan iaf, Perth eller nått) dit det tog två dagar att köra, och bara behövde svänga av en gång. Raksträcka en hel dag! Det kan man kalla ett stort land. jag har massor mer att upptäcka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0