Glädje.

Så var helgen över, igen! Tiden går så himla fort här och tur är väl det. Men tiden när vi reser kommer att gå riktigt fort och snart är vi hemma igen. Panik! Måste ha pengar, har hittat ett jobb i norge som verkar jätte bra. Det är troligtvis på samma ställe som Madde ska jobba så jag och Linnea ska också söka.
 
Igår spelade vi poker igen, och JAG vann! 8 dollar, weehooo! Rich bitch! :) Sedan kikade vi på film och innan vi skulle sova skulle jag bara titta till Micaela som var i baren, där blev det goon goon och mera goon så vi gick till sängs 8.30 imorse. Så idag har jag mest sovit, jag missade Neas och Maddes tur till köpcentret. Tur annars hade jag säkerligen gjort av med mina vinstpengar :)


Madde och jag vid floden (som vi åker ringar/wakeboard i) de första dagarna här i Mildura.



Så hääärligt att Västerås vann!! :) En obeskrivbar glädje..

Underligt.

Av nagon konstig anledning syns inte mitt forra inlagg, jag som aaantligen hade varit duktig och lagt upp nagra bilder. Attans!
Pokern igar gick bra till en borjan men nar olen satte in och det var mer intressant runtomkring tappade jag intresset och forlorade. Men jag klarade mig langre an Linnea och Madde iaf, det ar huvudsaken! ;P

Idag ska vi forsoka ta oss en tur till ett stalle dar de saljer lite goda saker fran trakten, bara killen som har hand om vanen vaknar. Sedan blir det nog en svang till swimmingpoolen, solen och varmen har kommit tillbaka sa nu ska vi forsoka orka sola lite. Ar sa bleka efter att ha undvikit solen nu nar vi jobbat, men snart ar det semester och playa-liv hela dagarna! :)

Ni hemma far heja lite pa bandyn fran mig med! Men inte pa edsbyn saklart :)

Pyjamas-party.

Vet att jag är så dålig på att lägga ut bilder, men jag har aldrig tid. Här är några i alla fall..


Tina hade lagat mat tiill oss, och kalas för erik och avskeds-party för Luisa


Asiaterna lagade sushi åt hela hostelet, smarrigt! :) 


Hela svenska gänget i limon madde fixade

Anna's sista kväll

Tina, micaela och jag när det var pirat-tema på hostelet


Förra veckans party, Ivano's sista kväll. Som ni ser är jag mörkhårig igen, tröttnade på att vara blond :p


Jobbet på fabriken rullar på, vi har nu jobbat i 3 månader så vi har vårt andra visa säkrat. Man kan bara få det en gång per land annars, men jobbar man på farm i minst 3 månader kan man få ett andra. Så då kan vi återvända när vi vill :) Strular lite för Pete, eftersom han inte har jobbat lika länge men jag tror det ordnar sig för honom med. Bara 8 arbetsdagar kvar innan semester..

Här sitter vi och väntar på att ännu en händelserik dag ska börja :)
Igår hade de dragkamp, med mig som snöre haha Såå roligt har vi på vårt jobb, tur att slutet är nära

Ikväll är det fest på hostelet, tema 'pyamas party' så vi ska sätta på oss våra sovkläder och spela lite poker med några andra svenskar och några till. Tina ska laga mat ikväll så det ska vi smaska på också, curry kyckling :)
Imorgon ska vi lära Erik och Micaela att göra sushi, och äta förstås! Var länge sedan nu. Inte varje dag man får äta god mat Haha

Sitter och kikar på jobb i Norge för fulla muggar nu, vill ha pengar! Madde har fått en kanon-jobb! är så glad för hennes skull, det verkar vara precis vad hon vill ha :) Hoppas att Linnea och jag har lika tur också! 

Hoppas ni får en mysig helg därhemma!!


Nytt jobb.

För dagen iaf. Linnea och jag jobbade extra på en vingård idag, klippte vinklasar i massor och stoppade i hinkar. Vi skulle få 70 cent per hink (4-5 kr) så till en början var vi taggade som satan. Vi jobbade på olika sidor om busken och efter en stund tystnad hörde jag ett högljutt smaskande. Då satt Linnea och Erik och smaskade vindruvor medan jag och Tor jobbade så svetten rann :) Efter ett tag tröttnade även jag så vi hade vindruvs-pauser mer än vi jobbade :p

Har inte uppdaterat denna på ett bra tag! Det har verligen varit fullt upp på sista tiden, och folk som kommit tillbaka som man måste umgås och festa med. I nästa inlägg lovar jag er lite bilder, det tar sådan tid och donken stänger snart!!

Ifredags var vi ut på O'malleys, en irländsk pub med dansgolv. Kvällen slutade riktigt bra och dagen efter fick vi oss ett gott skratt, folk slocknade i fel sängar och någon på solstolarna och det var allmänt tok för alla. Vi har haft kalas för Erik som fyllde år, och avskeds fest för Luisa som åkte till Sydney. Förra fredagen föllde Micaela och jag med alla grabbarna mitt i natten för att vinka av Lorenzo och några andra som skulle åka.
Och ifredags åkte Ivano. Massa folk som har lämnat nu, tråkigt! Men skönt att vi ska åka snart, 2 ½ vecka tills vi ska börja vår resa, weeehooo!!  :)

Pelle.

Nu har vår älskade Pelle fått resa till katt-himlen. Han skulle fylla 20 nu i maj så han har ändå levt ett långt och lyckligt liv. Han var som en familjemedlem, som alltid kom och kröp upp i sängen med en :) Han tyckte om att sova på kudden så ibland kunde han stå och skrika för att lura upp en i tron om att han ville ut eller ha mat, och sedan snabbt som ögat lägga sig till rätta på kudden. Inte hade vi hjärta att flytta på honom heller så det var bara att försöka trycka ner huvuduet bredvid om det fanns plats eller hämta en ny kydde. Raringen vår! Han älskade räkor så när vi åt räkor var han som en tiger, helt tokig. Söt-öga. Han älskade att komma emot en och bli buren hem, eller om man kom på spark sprang han emot en för att hoppa på, spark-åkning gillade han. Åh vad jag saknar miin lilla pelleskrutt!!


Jag sa till en början att jag inte ville att det skulle hända när jag är här, men det var nog det bästa. Hade jag varit hemma och med till veterinären hade jag gråtit ögonen ur mig. Vi skaffade honom bara några månader efter vi hade flyttat in i huset i Hällbo, så han har varit med hela tiden vi bott där. Det kommer att kännas konstigt att komma hem till ett hus utan Pelleplutten. Men han hade börjat bli gammal och lite skruttig på sistone så det här var det bästa för honom! Han har varit i slagsmål en herrans massa gånger, försökt försvara Tindra mot en rottweiler och brutit ryggen, och överlevt allt! Han var en riktig hårding Pelle, största katten i Hällbo när han var yngre. Svårt att skriva detta, ögonen tåras över hela tiden.







De enda bilderna jag har på den här datorn på älsklingen. Hoppas han sover gott nu!
Han gillade att sova, sådan matte sådan katt :)


RSS 2.0