Norge.

Efter 3 veckor kändes allt som till en början var otroligt härligt lite långtråkigt och passande då var det dags för avfärd mot Norge, för det nya jobbet på Storefjell i Gol. Jag jobbar på ett fjellhotell som ligger ca 2mil utanför Gol, uppe på ett fjell. Mina föräldrar var gulliga och skjussade hit mig och min packning och bodde sedan över på hotellet. Första kvällen kom Caroline över efter hennes dubbelpass (6.00-23.30) för att säga hej men det hela slutade inte förrän kl 5 på morgonen då vi hade tömt en bag in box. De första två veckorna var det otroligt varmt här, 35 grader i skuggan. Typiskt nog så fick jag feber så jag hann bara njuta av solen och värmen typ 2 dagar, vi var till klipporna och badade. Sedan kom regnet och satan vad det kom! Under juli o augusti kanske det har varit soligt max 2 dagar. Den sämsta sommaren jag varit med om. Men det gjorde ju inget eftersom vi jobbade nästan varje dag. Efter 2 veckor flyttade jag till en större lägenhet och här trivs jag ännu bättre. Synd bara at den här lägenheten också har så mycket disk och damm, jag har sån himla otur att alltid flytta in i såna lägenheter ;p

När juli månad nästan var över tog jag min första permission och åkte hem för att parta på brännbollsyran, hade en toppen helg med världens bästa människor!

Tillbaka till jobbet en månad tills det var dags för Carolines 25 års fest som vi som tradition har i deras stuga utanför kilafors. Det var också en toppenhelg och när det var dags att åka tillbaka hade jag tur och kunde samåka med Emma, Camilla och Sofie från Edsbyn.

Sommaren här har förrutom vädret varit toppen, jobbet har flutit på bra och jag trivs som fisken i vattnet! Det har blivit massvis med fest. En tur till Bergen har också hunnits med. Två underbara människor, Jessica och Tobbe, och jag tog lillsaaben och övernattade en natt på hotell i den vackra staden innan vi åkte hem till Caroline's fest med cocktail-tema. Uppklädda i klänningar och kostymer festade vi en sista gång innan Caroline och Neil åkte hem för sommaren. Kommer sakna dem så otroligt mycket här i höst! När jag kom tillbaka var arbetet i spiesesalen (restaurangen) slut för min del och jag klev in bakom bardisken istället. Så nu ni, snart snurrar jag flarror lika som Tom Cruise i cocktail ;)

Vi bor allihop tillsammans i ett stort hus, gamla Hesla Hotellet, med egna lägenheter så det är inte alls ensam, bara att gå in till någon om man har tråkigt :) Men ni är mer än välkommen att hälsa på ändå folks :)

Nu är jag tyvärr sjukskriven för en spricka i revbenet. En väldigt blöt kväll för två veckor sedan resulterade, tydligen efter ett (?) fall någonstans (?), i en oerhörd smärta i måndags. Det var vinmässa på hotellet så jag jobbade dubbel, 12-03.30 och efteråt kunde jag knappt gå. Det gjorde så ont att det svartnade för ögonen varje gång jag skule böja mig ner och jag har aldrig haft så ont. Så på tisdagen tog jag mig en tur till legern här på gol som gav mig smärtstillande och rådet att ta de lugnt åtminstone en vecka. Detta lydde naturligtvis inte jag och jobbade redan på onsdag. Det var för tidigt kände jag så jag sjukskrev mig igår och idag och tur var det, har sovit nästan hela dygnen och resten av tiden gått omkring som en jäkla zombie. Smärttoppen brukade vara omkring 7-10 dagar efter skadan uppkom så förhoppningsvis vänder det snart. Imorgon ska jag iaf ta mig till jobbet, jobbar 12-19.30 så förhoppningvis går det bra! 

Det var lite update om vad som händer i mitt liv nu, hänt så mycket och ändå så lite så jag vet inte vad jag ska skriva. Min dator är trasig så jag är just nu världens sämsta på att hålla kontakten med folk, jag hoppas på en snabb återhämtning och att informationen på datorn ska kunna räddas så att ni ska få lite bilder till alla dessa ord! Håll tummarna för min bäbis!!

Slutet gott allting gott.

Update utan dess lika kan man säga. Det har nu gått 4 månader sedan sista inlägget och massor massor massor har hänt för att underdriva. Eller nu tog jag kanske i?

Vi överlevde vistelsen i sydkorea, bodde hos Pete's kompis i hennes lägenhet och det var jätte mysigt och skönt att slippa lägga pengar på boende. Pengar vi skulle ha till sista helgen på resan, som vi planerat sedan vi lämnade London i november. Troligtvis den mest planerade helgen på hela resan sa Pete och det stämmer nog.
Och det blev en toppen kväll det med, petes kompisar tog oss med till ännu en sjukt rolig klubb i London, denna gång "The egg". Dit blir det deffenitivt en återresa! Efter att ha kvicknat till något, typiskt att man ska vara super bakis när man ska träffa familjen igen efter 7 månader, tog vi oss med all vår packning till Heathrow för att ta oss hem till Svea rike.
Maddes föräldar var super gulliga och hämta oss så vid 12 tiden på natten knackade jag på dörren hemma i Hällbo hos ovetande föräldrar. Roligt med överraskningar :)

Det var så himla skönt att komma hem! Att träffa familj, vänner och släkt. Att äta all den goda maten vi fantiserat om, fira midsommar, äta på tranan, grilla och bara träffa och umgås med alla och verkligen känna sig hemma!
Men slutet på en sak är början på något annat..

RSS 2.0