Slutet gott allting gott.

Update utan dess lika kan man säga. Det har nu gått 4 månader sedan sista inlägget och massor massor massor har hänt för att underdriva. Eller nu tog jag kanske i?

Vi överlevde vistelsen i sydkorea, bodde hos Pete's kompis i hennes lägenhet och det var jätte mysigt och skönt att slippa lägga pengar på boende. Pengar vi skulle ha till sista helgen på resan, som vi planerat sedan vi lämnade London i november. Troligtvis den mest planerade helgen på hela resan sa Pete och det stämmer nog.
Och det blev en toppen kväll det med, petes kompisar tog oss med till ännu en sjukt rolig klubb i London, denna gång "The egg". Dit blir det deffenitivt en återresa! Efter att ha kvicknat till något, typiskt att man ska vara super bakis när man ska träffa familjen igen efter 7 månader, tog vi oss med all vår packning till Heathrow för att ta oss hem till Svea rike.
Maddes föräldar var super gulliga och hämta oss så vid 12 tiden på natten knackade jag på dörren hemma i Hällbo hos ovetande föräldrar. Roligt med överraskningar :)

Det var så himla skönt att komma hem! Att träffa familj, vänner och släkt. Att äta all den goda maten vi fantiserat om, fira midsommar, äta på tranan, grilla och bara träffa och umgås med alla och verkligen känna sig hemma!
Men slutet på en sak är början på något annat..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0