Borlänge.

Strålande sol, klarblå himmel - kan det bli bättre festivalväder? :) Iofs är det vädret här, men vi får hoppas att vädergudarna är lika tokiga som många andra som blandar ihop Bollnäs och Borlänge, så att de har beordrat samma väder där :) 
Håller på att packa nu, ute i tid som vanligt! :p Kl 12 går tåget från Bollan, och om jag tittat rätt från Gävle så kommer jag fram en kvar före Linnea. Så det blev ju perfa :)
Det var en himla tur att flickorna kunde ta vårt tält när de åkte i onsdags för nu var det fullt på alla campingar, fanns bara plats alldeles i utkanten typ. Så slipper vi ju krångla och sätta upp tältet också, det hade Linnea och jag svårt för förra gången :p Haha
Synd bara att inte resten av ligan kunde hänga på! :/ Vi får ta Sex and the City bion nästa vecka tillsammans ist :)

                                                    

Jordgubbar och glass.

Åkte till föräldrarna i Hällbo ikväll, jag och mami köpte thai-mat eftersom de andra jobbade över. Grön curry i cocosmjölk - mums! Fast jag tycker egentligen mest om gul curry, men kände att det var dags att köpa något annat än samma varje gång.  Blev dock ingen stor förändring, gick från gul till grön :p Haha
Sedan blev det fotboll på stenvallen. Hällbo - Viksjöfors, vilket slutade med vinst åt edsbyborna. Var riktigt kallt, bra på ett sätt för då slipper man knotten.
 Nu på kvällskvisten har det blivit jordgubbar och glass, och Ace Ventura. Haha Han är såå sjuk! :)

Blir inge borlänge för mig imorgon, nea har ju min biljett i sthlm så jag väntar så vi kommer dit samma dag. Blir så krångligt och riskabelt att skicka med posten. Sedan är det skönt att inte behöva vara borta såå många dagar, det är nog så jobbigt med tält, bajamajor och alkohol i 3 dagar ;) Men de andra brudarna tar med vårat tält så vi får en bra plats, jätte gulligt av dem :)

Nu blir det sängen och en spännande bok!!

Midsommar.

Då var denna helg över också. Blev en toppen helg :)
Midsommarafton firades i Maddes stuga utanför norrlandsporten, ett litet men riktigt härligt gäng :) Grillat, Kubb, Alkohol, mer behövs inte! Kvällen avslutades på ett mysigt men mycket oväntat sätt :) Får se vart det leder.

Dagen efter åkte Ida Henrik Andreas och jag till Hällbo och hälsade på. Ett dopp i lillvik blev det också, dock inte för badkrukan sofia :p Såg så kallt ut för de andra. Mådde relativt bra under dagen men när kvällen kom kom också baksmällen! Haha Eller ass-ice som linnea skulle ha sagt (bak-is=ass ice) Så sött tänkt! :) Till hennes försvar är det faktiskt konstaterat sedan förut att hjärncellerna inte är i sin bästa form dagen efter ;p
Men det blev ändå Edsbyn och Jössebo på midsommardagen, styrdans för hela slanten :) Dock fick jag bara i mig typ 2 cider, men det kanske var bra ändå, annars hade jag aldrig fått beröm att jag dansade bra. Foxtrot är skiiitsvårt när man är full, eller hur My ;) Förra årets Pärsmässa var det mycket fotklivningar från vår sida Haha
Dagen efter skulle vi lifta tillbaka till bollan med Johans gamla klasskompisar så vi åkte till Mattias för att möta upp Fredrik och Lina?! Där blev det bad, båt åkning med baymatch film Haha Sedan gjorde Johan ett försök med.. hmm.. "skivan". Typ som wakeboard. Och han lyckades, skulle jag aldrig göra Haha

Sov till 12 idag, såå skönt med sommarlov! :) Har precis käkat pasta och tonfisksås och kom och tänka på min och Sofias Italienresa efter studenten, Haha Pasta minst 2 ggr per dag och då var det tonfisksås varannan dag. "Gratis resa, boende och mat" Jo tjena, de kunde ju ha nämnt att frukost serverades 8.00 på morgonen och middag 20.00 på kvällen, och att restaurangerna var stängda mitt på dagen pga siesta. Som ni förstår så tog nog ett år innan jag kunde käka tonfisk igen :p


Läste för ett bra tag sedan på NRJ.se att Jobb låten med Afasi & Filthy skulle bli sommarens favorit. Jag hade mina förhoppningar om att de hade fel eftersom jag inte hört folk lyssna på den ännu men nu fick jag mina förhoppningar krossade när de spelade den på radion. Usch vilken dålig låt!! Haha Hoppas folk tröttnar på den direkt!

Nu är det bara att ladda inför helgen, Peace and love!! :D


Dan före dan.

Känns som dan före julafton nästan, har verkligen verkligen sett fram emot denna helg. Hoppas det blir lika bra som jag föreställt mig :) Kan inte bli så mycket annat när nästan alla mina vänner är samlade!!
Gårdagskvällen avslutades som sagt med maraton, och jag måste säga, desperate housewifes, gossip girl, greys anatomy i alla ära, men ingen serige slår Sex and The City. Nu bara längtar jag tills filmen har premiär :)

Var upe i tid idag med, hade en tid hos tandläkaren kl 10. Har fasat för besöket som jag trott skulle innehålla lagning, men de räckte med florlackning på en tand. De trodde de kunde vara irriterat i tandroten och att det inte fanns något att laga, så det gick jag gladeligen med på. Var på stan och uträttade lite ärenden, d.v.s.gjorde av med en herrans massa pengar. Usch!

Som alltid när jag är hemma och är ledig eller sjuk fastnar jag framför Våra bästa år. Vilken långdragen serie, värre än Sunset Beach :D Nu har de vi trodde blev mördade hamnat i en låtsasvärld och lever tydligen? En kille försökte precis slåss mot en massa hajar, och en tjej har en kille i en bur i lägenheten, för att han inte ville ha henne. Normalt? Haha 

Ska bränna lite musik till imorgon nu, foo fighters ett måste! :)

Onsdag.

Var uppe med tuppen idag, käkade en brakfrukost och var sedan iväg till gymmet. Så skönt att träna på förmiddagarna, sedan solade jag för första gången på väldigt länge, måste få lite färg innan helgen :)

När Ida slutat kom hon förbi och vi var och handlade grejer till midsommar, mest alkolhol blev det ;) Planerade lite vilka som ska ta bilar och sånt. Nu längtar jag bara till fredag! :)

Sex and the city maraton ikväll, underbart! Synd bara att det är fotboll samtidigt.. men jag undrar egentligen vad som väger mest?! ;p Känns som Sverige vinst idag, 2-0 känns som ett troligt resultat! Blir forsatt  zippande mellan trean och fyran i ett rasande tempo!

Stackars Kropp.

Ömmande revben, huggande i magtrakten vid minsta rörelse, smärtan vid skratt och hostningar är inte av denna värld.. Haha Träningsvärken är omänsklig idag! ;/ Utbildningen i funktionell träning/core i söndags var tuff, om ens tuff räcker som beskrivning. Men samtidigt väldigt intressant och lärorikt, vi fick en massa nya övningar att dela med oss av till andra tränande, och fick även ett litet smakprov på höstens nya gruppträningspass, "Funktionell träning". Som verkligen inte var att leka med ;) Vi var på mobackes och käkade som uppladdning, väldigt god mat där. Dock inte lika gott som sist då det var lax :)


Igår blev det en tur till Valbo för mig och mami, shoppade lite på Ikea men vi blev båda förvånade över att jag lyckades hålla mig under 500 -strecket :p Även om jag säger innan jag går in att jag inte ska ha nått och jag brukar klarar mig nästan hela huset igenom, utan att stoppa i så mycket i korgen, brukar det spricka vid ljusen, växterna och dekorationerna. Sånt är alltid lika roligt att handla :) Sedan blev det bara lite smink och ett par shorts på H&M, så jag var riktigt rikigt duktig! ;)


Har precis kokat ägg och ska äta lite snabblunch innan bussen till Bollan går, ska till frissan. Har varit i Hällbo en sväng och varit ute på långprommis med Tindra, välbehövligt för att minska denna värk ;p


Snart midsommar!! Trots ändring i planerna blir det nog riktigt lyckat! Nästan hela ligan samlade, wiiieee :)


Fast jag bad.

Hemma igen efter en kväll ute, slutade inte direkt som jag tänkt mig. Fast jag vad en viss person om en sak, så gör den idioten precis det jag bad den att inte göra. Inte ens värd att kalla människa,utan vi kallar den Den, Den idioten t.o.m. Förstår bara inte. Suck!!

Dansade iaf jätte mycket ikväll, skönt musik och trevligt folk :) Synd bara att My gick hem, men det tar vi igen på onsdag ;)  Kul att Ida hänge med ut :)


Nu blir det sova innan utbildningen imorn! Sov så gott!

Fussball.

Nu är det fotboll som gäller för hela slanten. Dock är jag lite sen i starten, men ska bege mig till My när som helst där de andra laddar. Men huvudsaken man ser från avspark :) Blir nån öl och sedan eventuellt utgång. Kan bli trevligt :)

Överlevde fredag den 13.e utan några större missöden. Städade och tränade på dagen sedan var My Ida och jag var på tjejmässan på scandic på kvällen, bland massa massa massa andra! Haha Maten var god, smarrigt med lax o grejer men det täckte ändå inte vårt behov så vi åkte och köpte godis och kikade på "snygg, sexig och singel" :)

Idag har jag städat klart hela lägenheten och tränat och solat, inte tränat på evigheter så nu är jag alldeles trött i kroppen. Vi ska ha utbildning i funktionell träning på sporthallen imorgon. Typ Core, Gah! får se hur det går Haha

Nu blir det på med Sverige-tröjan och tagga inför match ;) Haha


Update.

Bloggen har hållit på flytta och greja, men nu kan jag äntligen logga in igen. Dagarna har flutit på väldigt fort, fartfylld helg med sol, bad och fest. Jag hade faktiskt riktigt roligt på tranan, kanske beror på att man inte varit där på väldigt länge :) Synd bara att alltid en person lyckas förstöra och såra.. när ska detta gå över?!

Jobbat månd, tis,ons sedan Sex and the City för hela slanten. Har varit till My varje dag denna vecka efter jobbet för att se några avsnitt. Den bästa serien ever! Där kan man verkligen bli beroende. Två avsnitt ikväll med :)


Fotboll igår men jag jobbade så jag såg bara sista halvtimmen, vilket var enda som behövdes egentligen då Sverige gjorde båda sina mål då. Härlig vinst. Nu är det bara att tagga inför lördag! Jag har beställt finväder så det hoppas vi på :)



Jobb imorgon, börjar 6.30. Drygich! Men efter det är det seeeemeeeesteeeer ;)


Sommarlov!!

Äntligen sommarlov!! Mailade sista uppgiftern 14.58 idag så nu är jag klar med denna termin, som verkligen gått i 120 hela tiden. Till hösten är det meningen att vi ska skriva C-uppsats men jag ska läsa 'personlig tränare B' istället så jag skjuter på uppsatsen. Sorgligt att man inte får träffa vissa igen. "Ja jag hoppas du får jobb" efter 2 ½ år tillsammans. Usch, hatar avsked.

Igår blev det lite vin, ett par cider, nåra öl, en hel del shotar  ;) Hade sjukt roligt med Neorna. "Schysst som fan"
"Men den där Volvon då.. den vill jag åka" Haha Satt på statoil till närmare fyra och bara surrade, blev en allvarlig upplösning på kvällen man jag tror alla parter under natten kommit till insikt och att det nu är lugnt igen. Hoppas iaf!!

Ikväll blir det grillning i Edsbyn, fira att det är sommarlov, Övernattning och sedan imorrn ska hela gänget till frostkilen. Sedan nationaldags-picknick på kvällen :) Hoppas på kanonväder! :)

Nu ska jag ut och känna efter vad det är för väder här, eftersom jag varit tvungen att sitta inne hela dagen har jag inte vågat stuckit ut nästippen ens :p Lika bra, eftersom jag brände nästippen igår Haha

Sommar och sol.

Underbart! Nu är sommaren här på riktigt! Har legat ute i solen så mycket jag hunnit nu de här dagarna, idag var jag iväg till vårt "solställe" en sväng innan jag mötte upp Linnea vid Torsberg för att kika på de lyckliga studenterna. Det är sjukt vad tiden har runnit iväg, hela tre år sedan S3 och många andra 86.or stod på trappan och skrattade åt livet. För att dämpa vår ångest lite satt My och jag och funderade på vad studenterna har att vara glad över. Klasser och kompisgäng som splittras, bli vuxen på riktigt, slåss om jobb, betala räkningar. Gud vad bra man hade det på gymnasiet, synd att man inte uppskattade det när man var där.

Även Maj har runnit iväg fortare än jag hunnit med, imorgon är det inlämning på sista uppgiften (som jag förövrigt inte börjat med ännu) sedan är det sommarlov. Ska bli så otroligt skönt! Och detta år har jag lyckats ta på mig på lite jobb så jag kommer att ha en hel del ledigt! :)

Ikväll blir det lite öl med flickorna, njuta av det vackra vädret och mysdricka. Så roligt att Linnea är hemma en sväng :) Hon är och fikar med familjen och släkten nu och firar lillesyrrans student, sedan blir det picknick :) Nea, Therese och My joinar nog också, hoppas Ida kan komma med :)
Men det blir lugnt ikväll, spårade ur i lördags så nu får det vara nog ett tag :p Hade lovat att spela brännboll med släkten sen på söndagen, tur att de skönt fram matchen till sena kvällen ;) Haha

Lyssnar på Kanye West - Homecoming nu, riktigt härlig sommarlåt! :)

                                   

RSS 2.0