Soffläge.

Gårdagskvällen slutade riktigt trevligt :) Therese kom förbi en sväng efter jobbet också, kul att umgås, vi stackare som är kvar ;p Singstar och skitsnack höll oss upptagna ända fram till närmare ett då vi tog en taxi ner på stan, där tiden bara sprang iväg. Blev en sväng på Sportin där vi hann skaka rumpan lite innan det var dags för hemgång. Blev ingen efterfest men var ändå inte hemma förrän efter fem. Var många kända ansikten på vägen hem :)


Idag har varit en riktig slapp-dag. Käkade på Picasso med Ida och Henke tidigare, och sedan har jag bara legat i soffan fullt upptagen av repriser från veckans serier. Betty, DH, Greys One tree Hill. Lovely!!


- "Hej Älskling"
- "Hej Hora".
Haha Gaby och Carlos sarkastiska kommentarer gör Desperados till den bra serie den är. De passar så bra tillsammans, efter all turer hit och dit är det bra att de insett att de älskar varandra. Och för att inte tala om Meredith och Derek.. Satt här och log för mig själv, och som den romantiker man är kom det även en liten tår :p De ska verkligen vara tillsammans. Hon har alltid förstört och sårat honom så nu när hon har mcdreamy igen så jäklar måste hon bara vänta på honom. Hoppas bara inte den där jäkla Rose förstör!! Haha Det är sjukt hur man kan leva sig in i en serie :p


Konstigt hur vissa människor verkar vara som gjorda för varandra.. men ändå inte passar ihop?!



Nästa helg är det bandy för hela slanten. Skööönt med en lugn helg :)

Nu ska jag fortsätta titta på Gossig Girl.  Älska söndagar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0