Arbetsstart.

I torsdags började vi jobba på vitlöksfabriken. För att tjäna 80 kr i timmen måste vi skära 1100 vitlökar i timmen Haha Igår skar vi ungefär 5000 vitlökar :p Men det blir bättre efter några dagar då man kommit in i det.
Med plåster och tejp på varenda fingertopp (pga av alla skärsår och blåsor) tog vi tacksamt emot en ledig dag idag. Tråkigt att vi inte kan spela någon beach-match nu när vi äntligen inskaffat en boll, får se hur det blir till kvällen om fingarna känns någorlunda brukbara :)

Igår var vi bara hemma, riktigt trötta efter att ha jobbat i två dagar Haha Inte vana vid att slita så. Köpte pizza och käkade i sängen :) Ikväll blir det nog lite partaj, vi är nämligen lediga två dagar den här veckan, lyyx!! :)
 


Kommentarer
Postat av: Linda

Shit vilket skitgöra! Stinker ni vitlök om dagarna nu då? hihi. Ni ser ut att ha de hel härligt iallafall. Vi har hur mycket snö som helst och igår kväll vart det -18 grader... brrrrr. Bollnäs saknar er tokar! Pusspuss :)

2008-12-14 @ 15:42:47
URL: http://www.nogg.se/lindalarsson333
Postat av: Pedersen

Gisses, jag skulle vilja se er jobba ;)



Vad avis jag blir på värmen. Här är kallt, fast varmt om jag jämför med Bollan och byn. 0 minus här och 9 minus hemma. Det kom snö till helgen här i Axvall, men nu har det börjat smälta. I Bollan är det 3 meter höga snödriver. Men jag känner ingen julkänsla ändå, det verkar ha växt bort med åren! :p



Längtar efter er! Kommer inte att bli någon riktig julfest utan er :(



Kramar

2008-12-14 @ 17:41:32
URL: http://mypedersen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi stinker sjukt mycket! Har aldrig varit med om någon liknande, kläderna kan vi inte ens ha inomhus. De måste slängas när vi jobbat klart där Haha Hoppas allt är bra hemma, vi saknar dig med!! Puss puss

2008-12-16 @ 08:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0