Julledighet.


Det var riktigt tufft att jobba igår efter denna minst sagt konstiga helg. Vi var duktiga och slet hela dagen eftersom vi bara skulle jobba två dagar innan julledigheten, men när vi kom hem hade de med sin uppskattade framförhållning ändrat så vi jobbade sista dagen igår. Synd på slantarna, de hade vi verkligen behövt!


Madde är riktigt glad i sitt jobb, loooove garlic!


Linnea den latmasken tar alla tillfällen i akt att sitta ner ;p

Vid 10 tiden igår var det 39 grader varmt så mitt på dagen, då temperaturen antagligen hade stigit till 40-42 grader,  var det sjukt varmt att jobba. Vi är tur nog inomhus, men ingen riktig AC där vi står. När vi gick ut på rasterna var det som att ha en hårblås rakt i ansiktet. Idag är temperaturen lite behagligare så vi tänkte gå och storhandla inför julen. Det är helt tomt på hostelet nu, alla håller på packa och göra iordning bilar och vanar, så vi lär bli ensamma över jul. Haha
De andra svenska tjejerna stannar iaf, och några andra så vi ska nog kunna fira lite. Om inte annat köper vi en box med goon ;) Ska även inhandlas sushi-grejer som vi ska göra och äta på julafton. De har Annas Pepparkakor på en affär här så vi ska självklart inhandla såna också. Synd på glöggen, det hade vart gott!



Vårt nya husdjur, vi tror att han har ätit upp Tompa eftersom vi inte har sett honom på några dagar. Fyyy spiderus

Kommentarer
Postat av: nea

Jag är inte lat! haha vart är tooompa?!

2008-12-23 @ 03:15:19
URL: http://linneaskoglund.blogg.se/
Postat av: Neas Pappsen

God Jul Faya. Ge Nea en kram från mig. Vet du vem den där Ulrik är? Hälsa God Jul till Madde och Pete oxå.

2008-12-23 @ 23:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0