Livet är härligt.

Nu har vi kommit in i jobbet och det går bättre och bättre så det känns bra. Livsgnistan låg nere där ett tag när vi var inställda och riktigt sugna på utgång i lördags, för vi skulle vara lediga på söndagen, och de kom in på lördag-eftermiddag och sa att vi skulle jobba söndag och vara ledig måndag. Skönt ändå att spara lite pengar, som My skrev 'Som vi inte ens har'. Så rolig gumman! :) Pengar är alltid ett problem men vi sliter på på fabriken och hoppas att vi får lite pengar snart.

Lediga igår så vi pressade i solen. Dock lite tufft för mig eftersom jag skulle jäklas och dricka vin på söndagen för att fira att vi var lediga. Linnea och Madde och Pete var duktiga och stannade på rummet nyktra men jag drack de där rackarns skit-vinet och minneslucka modell större infann sig. Men kul hade jag :) En bag-in-box, 4 liter kostar 50 kr, Farligt! :p

Det känns verkligen att sommaren kommit nu, 31 grader nu kl 18.00. Det är sjukt, sån värme är det ju aldrig i Sverige. Nästan intill omöjligt att ligga/vara ute i solen.

Inte så stor framförhållning på jobbet, igår kom de och sa att vi idag skulle börja jobba skift så vi jobbade 5-11.30 idag. Kändes tufft när klockan ringde kl 3 inatt för att äta lite frulle innan bussen gick vid 4. Men dagen avlöpte bra och vi hann med lite solning när vi kom hem. Vi blev positivt överraskade när vi kom tillbaka till hostelet och fick höra att vi imorn slipper skiftjobbet och istället ska jobba 7-17.30 och få TIMLÖN! Haha Så idag är livsgnistan tillbaka med bravur :)

Imorgon fyller Madde år, hon blir lika gammal som oss andra tanter. Eftersom vi jobbar både imorgon och på torsdag ska vi fira på fredag med tacos, tårta och självklart  vårt älsklings-vin ;)
Sitter på internetcafé men ingen är vaken hemma så det finns inte så mkt att göra. Laddar hem lite ny musik så man överlever jobbet imorgon. Ääälskar T.I feat Rihanna - Live your Life. Så härlig låt, så den går på högvarv i min ipod om dagarna! Älskar iofs allt Rihanna gör, Och Britney's womanizer är också ruggit bra. Massa bra musik nu :)

Rolig kommentar från Linnea pappa Arne, 'Ni måste vara löckliga som ha fått ett jobb' Hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0