Nyårsplaner.

Planen för nyår har väl alltid varit Sidney, men vi har inte riktigt vetat hur vi skulle lösa boende och grejer. Men det finns ingen möjlighet att få tag i något så vi tänkte hyra en bil och köra dit och bo i den. Man kan inte missa nyårs-firande i Sidney om man är här i närheten säger alla så det ska bli toppen :)
Tydligen en sjujäkla fyrverkeri där, o över en miljon människor som kommer till staden utifrån så det blir nog en jäkla upplevelse. Dock kommer det vara tomt utan alla tjejerna, tänkt om ni vore här med oss! :) Underbart! 


Kommentarer
Postat av: Therese

Det hade vi, tack :)

Hoppas ni har det underbart också! Man blir lite avundsjuk när man läser om värmen och allt ni upplever =) Kanske inte jobbet men :P Hoppas ni får kul på nyår, själv har jag inga planer än, förutom jobb då, som vanligt :P

Saknar er alla så mycket, så tomt här. Ni känner inte för att komma hem snart? hehe Men ni förtjänar det verkligen och det är så kul att följa er genom bloggen. Men mer bilder dock :) Ha det toppen! Puss och kram

2008-12-16 @ 11:50:56
URL: http://thogstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh vad ni värkar ha de skönt (:

som sagt, lite mer bilder skulle vara rolig och de är roligt att följa er här :D

Fan vad ja saknar dig när jag läser här, och att du inte kommer vara med i jul och nyår men jag vet att du har de underbart. Har ju inte träffas nått på msn än heller :( vill verkligen de och prata lite.

Aja, ska snart sova nu ja.

Hade toppenbäst och hälsa tjejerna (:

vi hörs nån dag. I miss u <3

2008-12-16 @ 22:44:48
Postat av: Anonym

/ vickan

2008-12-16 @ 22:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0