Födelsedagsfirande.

Söndag idag, lite små seg efter en två-dagars och sjukt varmt ute, 30 grader nu men det känns som betydligt mer.

Madde fyllde år i onsdags men eftersom vi jobbade i torsdags sparade vi firandet till ifredags och hade tänkt att bara ta bio på onsdagen. Så vi skyndade hem från jobbet, fixade mat (pasta och tomatsås, riktig fin födelsedagsmat ;) ) och sprang iväg till bion men Madagaskar 2 visades inte. Snopna och besvikna köpte vi ändå popcorn och gick hem i spöregnet. Mysig bio här, vi var och såg nya Bond filmen för några veckor sedan och man förstår förvånadsvärt bra även fast det inte är någon text :)

Ifredags jobbade vi bara halvdag, passade oss perfekt som vi hade planerat en riktig festkväll. vi lyxade till det med tacos, och det var sjukt gott!! Sedan öppnade Madde och Anna (den andra svenska tjejen som fyllde år samma dag) några paket och sedan gjorde vi oss i ordning för lite fest. Gone-dunken på 4,4 L rann ner i tre strupar på tok för snabbt så Madde sov kl 22, Linnea krävde hjälp av två pers för att komma i säng medan jag gick ut 10 min och gick sedan hem igen. Haha Tokig kväll!

Ett nytt försök gjordes igår, dock inte för Linnea som låg kvar i sängen. Spårade ur lite igår med då först Mikaela droppade av efter för mycket gone och sedan att Madde gick ut själv och kom tillbaka kl 6 imorse och började dricka öl med grabbarna som aldrig sover. Haha Nu ligger hon och Pete och snusar och sover medans vi sitter i vår favoritssoffa på ett internetcafé :)

Imorgon är det jobb som gäller igen, men troligvis bara måndag-tisdag och sedan är det jul ledigt till 5 jan. Skönt att slippa stå och slita på julafton, men det finns ju en möjlighet eftersom de firar den 25.e.
De senaste två dagarna har det varit kängurus alldeles utanför vårt jopbb när vi kommit på mornarna, sååå söta :)


En av raringarna utanför jobbet :)


 
Bandet där vi står och sliter Haha Cut cut


Packning av vitlök, snygga vi är i håret va? ;p


Linnea är så söt i mössan :)

Kolla in hostelets hemsida, som Pete har gjort. Riktigt fint :)
http://milduraoasisbackpackers.com.au/

Kommentarer
Postat av: Therese

Tack tack :) Men Olov var snäll också :P Känns väl sådär.. ledig 23,24 sen jobbar jag på.. Jobbar natt 25,26,27,28. Så det blir inge fest i jul iaf :P

Duktig du är som lägger ut lite bilder :) Vilket partygäng, märks det att ni blivit äldre kanske :P Men ni är roliga, och låter som ni trivs, vilket är toppen :) Skulle dock ha hem er nu på en gång :P Puss

2008-12-21 @ 12:12:46
URL: http://thogstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0