Jobb.

Igår var det slut på vår semester och vi kollade upp lite jobb. Vi var först inne på att köpa en van och åka runt o jobba lite här och där och bo i den. Men så hittade vi ett ställe i Mildura, längre in i landet, där de hade jobb och boende. Ett vandrarhem med gratis internet och pool och jobb på en lökfabrik :) Haha Var massa vinplantage där också så vi får kanske jobba utomhus. Kommer vara bruna som pepparkakor efter det. Planen är att jobba där i några månader och sedan resa runt lite sista tiden, Fuji öarna och cook-öarna ska hinnas med, och fraser island är också ett måste. Vi träffade ett par danskar och de rekommederade verkligen att åka dit. Deras bilder var fantastiska :)

     
Fraser Island


Läste i Idas blogg att Bollnäs Flames hade en tyst minut för Pom i matchen mot Hammarby, riktigt fin gest! Finns inga ord som kan hjälpa dig i sorgen gumman. Går inte en dag utan att jag tänker på er, krama om familjen från mig.

Kommentarer
Postat av: Vickan

Hoppas ni har de underbart, varmt och skönt (:

här hemma äre regnigt, blött och halt ute. Inge snö har kommit än heller :( just nu sitter jag hemma hos er med agneta och tindra, hemma från skolan för ja är sjuk. inte roligt de heller :/

hade bra så hörs vi (:

massa kramar <33

agneta och tindra hälsar! ;D

2008-11-19 @ 10:38:36
URL: http://vickanwesth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0