Crab-racing.

Crabrace i onsdags, min krabba rörde sig knappt en millimeter. Dåligt tränad tror jag visst. Mer fart var det igår, fest för hela slanten. Drack o Dansade som galningar, tills Maddes väsk-innehåll helt plötsligt var borta, bara en tom väska kvar. Som tur var var det bara lite kontanter, körkortet och det australienska bankomatkortet som försvann, dvs sådant som går lätt att ersätta. Dock ringde precis hennes pappa nyss och sa att det skulle vara skitkrångligt att fixa nytt körkort, hon skulle behöva krångla och åka till ambassaden och greja.



Så idag har vi varit bakis som tusan, Och självklart den varmaste dagen sedan vi anlände. Man vill ju inte gå miste om några solstrålar (efter de senaste dagarna som kantats av regn o moln) så vi masade oss till donken, köpte frulle och massor av dricka och gick till beachen. Höll ut i några timmar innan vi gick och köpte sushi som vi avnjöt på vår takterass.


Bästa bakfyllematen - sushi och cherry cola. Yummie!!


Kortspel på vår terass första dagen

Igår hade vi påhälsing av en konstig krabat, tur att vi var lite dragna annars hade reaktionen varit värre. Linnea som även annars gillar sådana konstiga kryp älskade självklart denna sak, som hon sa hade ett ansikte och såg ut som en dinousarie. Dock i en väldigt reducerad storlek. Jag skulle själv gissa på någon blandning av kackerlacka och gräshoppa, som måste ha kommit in genom fönstret. Det är, förutom en kackerlacka angripen av en arme mysor på takterassen, det enda läskiga djur vi sett. Hittills!!

Värre lär det bli nu när vi ska ut i buschen och jobba :S Har bokat buss idag, 17 timmars resa väntar på tisdag. Startar kl 16 från sidney och anländer tll Mildura kl 9 dagen efter. Tur att det är natt så man kan sova. Dessutom sparar vi en natt på ett vandrarhem.

"Between the bar and the bar, It's a bar"

"Jesus was the third man to walk on water, Arne had already done it twice"

"Jag får en känsla av doft"


Förlåt om jag inte hör av mig eller svarar på sms, det är svindyrt att ringa och smsa med Telstra, villket vi tror är det billigaste bolaget här i Aus. Men det är kul med sms, tack :) Ska försöka svara på facebook istället.

Nu ska vi hem och bråka lite med Madde och Pete, vi lämnade dem, lite mot deras vilja, att ha en liten romantisk stund/kväll så nu är vi laddade för att busa med dem :) 

Kommentarer
Postat av: nea

sluta lägga upp mina vackra citat!!! ;p

2008-11-21 @ 11:34:02
URL: http://linneaskoglund.blogg.se/
Postat av: Linda

Va mysigt ni ser ut att ha de :) Håll koll på Linnea så hon inte försvinner med en känguru!!! Pusskram :)

2008-11-22 @ 20:49:11
URL: http://www.nogg.se/lindalarsson333
Postat av: Anonym

Vi har inte sett några kängurus ännu. Hoppas vi får se lite när vi ska ut på landet och jobba :) Hoppas allt är bra! Puss o kram

2008-11-23 @ 12:09:14
URL: http://sofiawesth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0