Vaccination.

Idag är det vaccination som gäller, är i Hällbo nu och letar vacinationspapper men snart ger jag upp. Förstår inte varför de behöver se dem. Linnea och Maddes kryssning slutade i ett riktigt äventyr, Linnea åkte på en till kryssning och Madde hoppade på fel buss och missade tåget hem med 3 timmar. Tokingar! :p Så jag får åka dit själv, sista chansen idag om vi ska ha Hepatit B också, för då måste vi hinna ta en till om fyra veckor.

Helgen gick fortare än någonsin! Lördagen var full av innebandy, handboll och fest. "Rapestyle"- gänget var hos fanny innan och sedan blev det sportin. Ebba Gold var bra och sällskapet var riktigt riktigt trevligt! :)

Har pratat med Sjukhuset idag, för att kolla om det är någon idé att jag träffar kirurgerna innan jag åker eftersom jag iaf inte kommer hinna göra något innan. 'Aha, du skulle göra en stor operation..' Vad tusan, de har hela tiden sagt att det är ett litet ingrepp :p De tyckte iaf att det jag ska ha kvar specialistkonsultationen och gå dit och prata med dem, och fixa en tid tills dess att jag kommer hem. Bra bra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

lägg ned!

2008-09-29 @ 17:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0