Airlie Beach.

Det blev mer internettid än jag hade tänkt mig på roadtripen. Bra för er som läser min blogg och vill ha uppdatering :) 

Imorse packade vi ihop all vår packning på hostelet i Mission Beach och begav oss mot Airlie Beach, med en litet stopp i Tully för att laga Pete's tand som hade gått sönder. Efter det var det ca 8 timmar i bilen som gällde. Vi hade inte tid att stanna hos italienska-tyska teamet som nu är i Ayr som vi först hade tänkt. Men av en slump, när vi åkte igenom Ayr såg vi dem komma gående på gatan. Så vi stannade till och pratade lite med Will, Lorentzo, Hannes och Tony. Kul att se några kända ansikten. Och nu i Airlie Beach träffade Pete på två svenska tjejer, Anna och Louise från Göteborg som bodde på vårt hostel i Mildura i en månad, så dem kanske vi träffar på ikväll. Ikväll blir det troligtvis några drinkar på en bar, det är verkligen en party-"stad" det här men vi får akta oss för imorn ska vi gå till sjöss. Fast båten avgår ju inte förrän 16 så man vet aldrig ;) 
 
 Snart kört 100 mil sedan i söndags, vår lilla getz är en riktig pärla! Nu ska den få vila i 3 dagar då vi ska ge oss ut på äventyr på det stora blå. Hoppas bara inte vi blir sjösjuka, på hemfärden från barriärrevet kände vi alla oss lite illamående, men det ska nog gå bra. Så länge det inte stormar och regner ger med sig. Men ofta blåser det snabbt iväg när man är ute på havet säger de, så vi får hoppas på det bästa. Vi är ju inte såå söta så vi smälter av lite regn heller ;p

Bilder får ni som vanligt inte, internet är alltid så rackarns segt på Mc Donalds att det aldrig går att ladda upp bilder. Men det är ju gratis iaf, allt gratis är gott för en backpacker!


Grattis i förskott Sandra gumman, hoppas allt går bra med förlossningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0