Cairns.

Vi landade nyss till Cairns, i tropikerna. Och det märkt verkligen, fuktigt fuktigt fuktigt! Poliserna var så snälla och sa åt oss att gå till en annan flygplats så vi kunde sova utan att bli störda av folk imorgon bitti. Och här hittade vi internet :)


Här ska vi sova inatt, Pete har redan gjort sig hemma stadd. Imorgon bitti ska vi åka och hämta bilen, vi har hyrt den billigaste och därmed också den minsta. Vi får se hur det går med 4 pers, 4 stora ryggor, 4 resväskor och 4 små ryggor Haha Tänkt om vi får en liten golf, då blire trångt och mysigt!


Här sitter datanördarna och surfar

Dagarna i Melbourne passerade fort som satan, på fredagen regnade ch åskade det heela långa dagen så vi spenderade mesta delen av tiden på hostelet, spelade lite kort och käkade sushi. Vi var även iväg och bokade Fiji-paketet så nu är resan, boende, mat och båt-passet (som man behöver för att kunna åka runt bland alla öar) betalt. Skönt att ha det fixat. Så om mindre än tre veckor är vi på Fji! Imorse käkade vi pannkakor, som var gratis på hostelet, checkade ut och tog sedan en gratis-buss och åkte runt och turistade lite. Vi hoppade av vid en marknad där det fanns massa grejer så lite shoppning blev det. Köpte en jättefin tavla med aboriginsk konst och en jätte fin bommerang.  


Här käkar brudarna grillad majs


Lite av Melbourne


Och en hopp bild såklart :)


En smak av Sverige

Nu har klockan hunnit bli 3 på natten och det borde vara min tur att sova snart, imorgon bitti så fort vi hämtat bilen ska vi ta oss till Daintree och se på krokodiler. Sedan väntar waterrafting, skydive och snorkling vid barriärrevet.

Har noll koll på musiken hemma, men har ni hört Flo Rida och Katy Perry - Right round? Älskar den, så den finns självklart med på roadtrip listan :) Har insett att han är grym den killen med alla låtar, get low, in the ayer osv, så det är min nya idol.

Hoppas allt flyter på hemma. Saknar er alla, men nu är det inte alls många veckor kvar tills hemresan står för dörren.

Kommentarer
Postat av: ida

åå jag är så avundsjuk på er!!!

2009-04-05 @ 11:41:25
Postat av: Vickan

åhh vad roligt ni vräkar ha!

Right round är sveriges, eller iaf ungdomarnas bästa låt just nu :D

Jag saknar dig jättemkt, men precis snart är du hemma :] vi hörs! massa kramar och sköt om dig <3

2009-04-05 @ 21:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0