Lapa.

Igar var det fest pa hostelet, och sedan tog vi bussen ett stort gang till stadsdelen Lapa, dar det var streetparty. Det var sa grymt haftigt, tank er cityfesten ganger 100. Tusentals tusentals manniskor pa gatorna, massa live musik overallt och alla dansade pa gatorna overallt till harlig sambamusik. Sma stand dar det blandades mojitos och caphirinas for fulla muggar. Utanfor gatorna stod bilar med musik dunkandes ur bakluckan och alla dansade dar ocksa, typ som i fast and the furious. Bland det haftigaste jag varit med om, vilken stamning alltsa! :) Madde och jag dansade med massa brasilianska killar och tjejer och hade hur kul som helst :) Alla sa hela tiden at oss att vi inte vagade ta med kameran dit bort sa det var jattesynd att ni inte fick se hur haftigt det var. Vi sag ocksa nagon slags kand trappa, Snoop dog har den i en video och den ar med i nan bondfilm. Tyvarr fick vi inte ga upp till toppen for dar var de riktigt stora busarna, 'slummen'. Stod polisbilar parkerade overallt for det var lite brakstakar dar. Annars var det en jattelugn fest, forrutom att vi nog blev erbjudna att kopa allt som finns i drogvag. Men t.o.m. de som saljer sana grejer har ar trevliga och glada och accepterar ett nej och gar vidare Haha  

Backpackersen pa hostelet har bytts ut nu infor festivalen och nu ar det mest engelskman och annat trevligt folk. Vi hangde med tva killar fran Nya zeeland och nagra engelskman igar och hela dagen pa stranden idag, urskona manniskor! Ikvall ska vi hanga med dem och titta pa solnedgangen pa en pir har, tydligen otroligt vackert. Hoppas pa att fa nagra fina bilder som jag kan visa er nar vi kommer hem :)

Slutsats 1, Brasilien ar stora rumpor och stringbikinis hemland! Vi kanner oss ratt malplacerdae pa stranden dar vi ligger i vara vanliga bikinis. Iofs ar vi ratt malplaserade som det ar anda, bleka som lik i jamforelse med befolkningen. Copacabana beach dar vi bor nu ar en sjukt stor och popular strand men det ar inte alls mycket turister dar utan mest brassar, vilket ar jattekul :) Vi har hittat en kompis dar som hyr ut stolar som vi forsoker kommunicera med pa knagglig spanska och annu, om mojligt, knaggligare portugisiska. Han ar iaf jatte sot och fragar oss hela tiden om allt ar bra, om vi vill ha natt att dricka och sager at oss att smorja in oss med solskydd. (Haha tror vi han sager iaf ;))

Slutsats 2, brasilen maste koma tvaa efter USA pa fetma-listan! Herregud vilka stora manniskor. Det far oss knubbsalar att kanna oss riktigt trimmade Haha De maste vara otroligt billigt med rumpimplantat har!

Slutsats 3, Brasilianska forsaljare maste vara de trevligaste av alla forsaljare i hela varlden! De ar sa vanliga och alltid ett leende pa lapparna. Accepterar ett nej pa en gang och onskar en trevlig dag :) nagot att ta efter alla dryga javlar i turkiet, cypern etc.!!

Slutsats 4, spanska ar inte spraket i brasilien! Haha Behovs ingen vodare forklaring pa denna icke sa intelligenta insikt ;)

Slutsats 5, Man KAN branna oronen!!

Ikvall blir det som sagt promenix for att se pa stranden i solnedgangen sedan fest! De borjar forberedelserna for carnevalen idag, vet inte riktigt vad det ar men det ar en massa folk ute pa gatorna o livemusik. Kanns jatte kul att de ar lite forberedelser innan eftersom vi missar riktiga carnevalen :) Nu ska jag ga och vacka madde som somnat i soffan med en ol i handen, helt slut efter dagen pa stranden. Ska jag vara arlig har vi spenderat de senaste tva dagarna under parasol sa brannan ar det sisadar med ;) vi unnade oss solstolar och parasol sa imorn blire nog sarongen direkt pa stranden om pengarna ska racka. Fast det ar ratt billigt har, solstolen o parasolet kostar 3 Real var, 12 kr och stallet dar vi dricker var lunch-ol pa tar 3 Real for en ol. Och det har ska vara det dyraste landet i Sydamerika. KJEMPE!! :) 

Hoppas ni overlever kylan hemma!  =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0