'Ska ni verkligen borja er resa i Brasilien?'

' Ska ni verkligen borja er resa i Brasilien? ' Ar fragan jag fatt fran massa manniskor innan vi akte, 'Ni kommer att alska det sa mycket att ni vill spendera all er tid dar'
NU forstar jah vad de menade. Vi alskar Brasilien!! Landet, folket, varmen, stamningen, maten - allt ar underbart!
Vore det inte for karnevalen sa hade vi latt stannat ett tag till. Tur i oturen kanske, sa ar ju alla vandrarhem, hotell och lagenheter fullbokade sedan lange. Pa onsdag ska vi lamna Brasilien, men vi har inte bokat bussresan eller boendet an sa v i far se var det bar av :) Kan kanske vara en ide att gora det imorn ;p

Idag har jag varit pa var vanliga strand ett par timmar och sedan gick vi till en annan strand en liten bit bort, ipanema beach; Har hangt med tva killar fran nya zeeland nu i 2 dagar nar Madde varit bakistroll och legat pa hostelet. Brannan har vi gett upp sean lange, se senaste dagarna har spenderats i skuggan. Idag var det 39 grader och knappt nan bris alls. Hot hot!! Helt omojligt att vara i solen

Vi gick till ipanema beach pa eftermiddagen for att se solnedgangen och det var ootroligt vackert! hundratals manniskor pa stranden och klipporna som 'klappade ner solen'. Rikigt grymt :) Sean blev det en flarra vodka for ovanlighetens skull ;) En liter vodka kostar 9 reais, 1 reais ar 4 kr. KJEMPE!! :) Traffade 2 norrbaggar idag, som vi tog med ner pa stranden for nagra ol med resten av ganget. De har jattemysiga sma kiosker med ol och drinkar pa stranden sa dar satt vi ett par timmar. Till slut blev det nakenbad pa copacabana beachen, och tva brassar gomde kladerna. Oj vad de skrattade :) haha Jag var for nykter for sana tokerier sa jag skrattade ocksa gott!

Just nu ar det 28 grader och klockan ar 04.22, jag torkar svettem ur pannan och tanker pa er dar hemma, hur har ni det? :)

Nu ska jag ga och lagga mit sa jag orkare upp till frullen. Sedan blir det var nyfunna strand ipanema imorgon. Gubben pa berget (Jesus statyn) far vanta annu en dag pa vart besok. Han ser inte ut att ha brattom darifran direkt.

Tack o hej, leverpastej!!




Kommentarer
Postat av: Tobbe

Halloj på dig. Kul att åtminstonde nån av er resgalningar har vett att blogga lite så man får se hur ni har det och att ni mår bra. Hälsa Madde så mycket och så tar ni hand om er nu båda två.



//Tobbe

2010-02-08 @ 12:58:20
URL: http://www.familjenlinden.se/wp
Postat av: vickan

Här hemma är de vinter i högsta nivå, har snöat så mycket mer sen du åkte! Men gud så fint de är :) hehe!



Sköt om er! :) kraam!

2010-02-09 @ 19:16:13
Postat av: Astrid Bolund

Tycker mycket om det du skrivit! Roligt att se lite schyssta saker och inte endast det vanliga sakerna som man kan se om varenda dag. ;)

2010-12-02 @ 15:25:06
URL: http://jade.se/paketresor/bali

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0