¿Andrade planer?

Nu ar vi. efter en dag i Cuscp trotta pa det har skitstallet. Svart att inte vara bitter nar vi lamnat varldens basta hostel i varldens basta stad. Vi vill tillbaka till La Paz. Haller pa kollar mojligheten att flyga fran la paz till lima istallet for att ta oss dit med buss. (Minst en 24 timmrs buss resa) Men det ser morkt ut. Dyrt som satan!

Gardagens battur var helt fantastisk, sa instressant. Vi akte ut till en "flytande o" i lake titicaca och traffade folk som bor dar, facinerande. De anlade oar och bodde mitt i sjon, som de gamla inkaindianerna gjort. Sedan tog vi en nattbuss till cusco men har are som sagt dott sa vi har bokat en endags tur till imorgon, en "sacred valley" tur dar vi ska fa se massa inkaruiner. (det nast basta efter machu pichu, och en av de fa turerna dar man slipper knalla och ga i flera dagar). Vara stackars sma lar och ovriga ben klara inte att vandra efter den maratoncyklingen haromdagen. Efter det blir det nog en nattbuss tilolbaka till La Paz som det ser ut nu (efter en del vodkadrinkar) Som forovrigt kostar 18 kr har, rena ruineringen. Inte undra pa att vi vill tillbaka till Bolivia :)

Nu gor vi som Johan glans och sover pa saken. Vi har anammat hans teori mycket pa denna resa, han ar en forjavla klok kille!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0