Lima.

Rosa pantrarna har bytt skepnad till en riktig blasorkester. Madde har brannblasor i ansiktet och jag pa ryggen, vad gor man inte for att vara fin?! Haha

Igar tog vi oss till bussstationen och hittade en buss for halva priset vad vi trodde. Skitbra sa vi, klart som fan vi tar det! Och klart som fan var det na lurt, bussen vi tog tog bergsvagen till Lima. Haha Hiskligt aventyr! Det var inte utan att det kittlade lite extra i magen nar vi sag skyltar som "Curvosos peligroso" (peligroso ar farligt) och chaufforen snarare trock pa gasen istallet for att bromsa, for att tjana in den tid alla poliskontroller tog. Det ar nog den laskigaste resan hittills, som en 22 tim lang berg och dalbana med varldens aksjuka. Men men, det ar ocksa ett aventyr :)

Ikvall ska vi ut pa en houseclub som tydligen ska vara riktigt bra :) Sedan imorn kvall flyger vi till LA och moter upp de andra brudarna under torsdagen. Ska bli saa kul :) Fast samtidigt otroligt trakigt att lamna Sydamerika, ar deffenitivt inte klar med denna varldsdel annu, det ar vi helt ense om!

Och fan vad harligt for Bollnas! Jag ar sa otroligt glad! Det har kanslan ar saa mycket battre an forra oret nar edsbyn forlorade SM-finalen. Synd bara att man inte ar pa plats och kan hejja pa grabbarna! Men det far ni skota at oss :)

Hejja hejja Bollnas!! Ni fixar det har :)


Kommentarer
Postat av: Johan Eriksson

Haha kul att Edsbyn kunde glädja dig förra året. Som du tyvär inte vet är också känslan att vinna väldigt mycket bättre än känslan att förlora! Men du fick iaf veta att det är roligare att gå till final än att någon annan förlorar den :P Hoppas ni har det kanon på eran resa!

2010-03-21 @ 19:46:20
Postat av: Pedersen

Ja vi har läst massa pedagogik kurser, och det är så himla intressant! Lika så utvecklingspsykologi och ungdomspsykologi, lätt de bästa kurserna!

Vad snällt! Du har ingen gammal uppsats som jag skulle kunna få låna och kolla på? Vi gör specialarbetet nu, examensarbete kan man också säga, det motsvarar en B-uppsats på högskolan. Vore bra att se hur du lagt upp det och så bara, så himla svårt att skriva "professionellt" liksom :p



Jaaa nu ses vi snart! Njut av sista dagarna!!

Puss



PS. Jag tyckte din sista mening om bandyn var lite onödig först, men nu såhär efter att Bollnäs förlorade i SM-finalen så förstår jag helt känslan du snackade om ;) Det är härligt det med, hihi! :p

2010-03-21 @ 22:09:15
URL: http://mypedersen.blogg.se/
Postat av: Therese

Ta upp bloggandet tycker jag :P

2010-11-17 @ 14:36:57
URL: http://thogstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0